Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +107
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

wybryk_natury +254
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #afera #moderacjacontent
źródło: comment_1616849875cx9QAVurlARXSe4BoRPSXT.jpg
Pobierz@koroluk:
@TeBerry: No co sugerował geniuszu? Przeczytaj go kilka razy i powiedz mi co sugeruje
I się dziwicie, że spada xD
3/4 zwolenników tych pro-męskich i anty-mizoandrycznych rzeczy to są jakieś typki, które mają żal do kobiet bo nie ruchają.
Źródło: Sam się tam udzielałem xD Po głębszym researchu tych ludzi, jednak wolę żeby sami sobie radzili.
Wyciekło Twoje najnowsze zdjęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1616868610obklpyLFcJPghmszZOnXJQ.jpg
Pobierz@WykopekNaPolEtatu: No tak, przecież mówienie o tym, że autor obrazka celowo chciał pokazać, że śmieją się same kobiety, choć robili to także mężczyzni, to bialorycerstwo, a nie wytykanie manipulacji xD
@ziumbalapl: kolejny. Może od ciebie się dowiem, w którym to miejscu autor obrazka chciał pokazać, że śmieją się SAME kobiety. Czy po prostu manipulujesz pod tezę o ataku podłych mizoginów na biedne kobietki?
@PonuryKos123: Zobacz, co się dzieje pod przegrywowymi tagami, trochę się zdziwisz.
@PonuryKos123: no bez kitu. Ile jeszcze będziecie zaprzeczać pewnym faktom?
A fakty są takie, że już od pewnego czasu obserwujemy na wykopie antykobiecą krucjatę przegrywów. Objawia się ona tworzeniem fałszywej narracji o "złych kobietach prześladujących mężczyzn" i ma na
@PonuryKos123: Elfik się w------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A spadł pewnie za brak cenzury nazwisk i jakaś gwiazda, któa na screenie było widać się pewnie wypłakała w elfowe ramiona.\
@PonuryKos123: W przedstawionych przez siebie "dowodach" nie wskazał śmiejących się także mężczyzn, ale same kobiety. Nawet tytuł znaleziska o tym mówi. Po co w to brniesz?
Gdzie manipuluję? Jakie biedne kobietki? Jesteś pijany? Nigdzie nie pisze o biednych kobietkach,
@PonuryKos123: Tylko proporcje to pewnie jakieś 5:1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)