Aktywne Wpisy

dominowiak +229

byferdo +289
- media: inflacja w sierpniu spadła poniżej 3%
- ludzie: uga buga, to czemu w sklepach coraz drożej
Poziom znajomości przez Polaków podstawowych zagadnień gospodarczych: zero.
#gospodarka #polska
- ludzie: uga buga, to czemu w sklepach coraz drożej
Poziom znajomości przez Polaków podstawowych zagadnień gospodarczych: zero.
#gospodarka #polska
źródło: Screenshot 2025-08-29 141441
Pobierz

#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #afera #moderacjacontent
źródło: comment_1616849875cx9QAVurlARXSe4BoRPSXT.jpg
Pobierz@ziumbalapl: Którego znaleziska? Było ich dwa czy trzy. Piszemy o wpisie na mirko - https://www.wykop.pl/wpis/56429825/kobiety-smieja-sie-z-samobojstwa-mezczyzny-jak-wid/ do czego odnosi się pytanie OPa
Gdzie w tytule masz, że same kobiety?
Po co sam w to brniesz? - Pijesz? Nie pisz. XD
@LewCyzud: Czemu pytasz mnie? Nie jestem z moderacji. Tak jak napisałem, nie jest to informacja nieprawdziwa. Jest częściowo prawdziwa, bo równie dobrze dać w tytule, że mężczyźni śmieją się z jego śmierci, ale nie o to tu chodzi.
@waro: my obserwujemy? To ilu was tam jest? I
@ziumbalapl: Pewnie wynik proporcji użytkowników do użytkowniczek
wykopu, wliczając nawet fałszywe różowe paski.
@ziumbalapl: Możliwe na wykopie, nie przeczę. "Tu każdy może znaleźć, co chce" - to powinien być slogan do łapania nowych użytkowników na wykop pl.
Później przeczytam, co wrzuciłeś. Sobota wieczór, ściana tekstu - "to trzeba na spokojnie." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale wciąż nie napisałeś, o którym wpisie czy znalezisku w temacie
@ziumbalapl: przeczytanie zajmie chwilę. Ale potrzebuję, by się skupić na nim, jak i na odnośnikach w nim zawartych, by samemu wyrobić zdanie w tej kwestii. Chyba, że po prostu chcesz ogólnikową albo śmieszkową/niepoważną wypowiedź typu: "Oh nie, to straszne. Jak ci podli (ktoś tam)
@PonuryKos123: Odpisujesz, więc jak widać masz czas.
Wolałbym bez kpin. Jestem przeciwnikiem zamordyzmu.
@ziumbalapl: odpisuję, bo to zajmuje tylko chwilę, gdy podejdę do komputera.
Jak już chcesz reprezentować tak niski poziom to dostosuje się do ciebie:
tutaj wyciekło twoje zdjęcie.
dla was nie do pomyślenia że można mieć fajną dziewczynę i być w udanym związku bo przecież każda kobieta to "głupia Julka! Tak w internecie mówią!"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PonuryKos123:
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie o to chodzi. Znalezisko nie powinno być tylko o kobietach, podczas gdy mężczyźni robili to samo. Takie znalezisko, z takim tytułem miałoby prawo bytu tylko wtedy, gdyby kobiety stanowiłyby zdecydowaną większość.
@TeBerry: Pełna zgoda. Nie powinno być tylko o kobietach, zwłaszcza że dużo kobiet zwalczało te dzbanice z obrazka.
Ale niepomiernie mnie zirytowała hipokryzja ze strony moderacji, stąd moje dzisiejsze wyjątkowe odpalenie w tym temacie. W sumie chyba