Aktywne Wpisy

LM317K +384
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +38
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #afera #moderacjacontent
źródło: comment_1616849875cx9QAVurlARXSe4BoRPSXT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1616850622o20xnMoC14VpzE19yHktPT.jpg
PobierzWklejony zrzut dotyczy czego innego. Np. tezy, że przede wszystkim mężczyźni wyśmiewają innych mężczyzn. Więc albo nie wiesz, o czym piszesz:
albo manipulujesz.
Wywiązała się dyskusja, ale nie - trzeba wywalić post, bo OP wybrał komentarze kobiet. I pyk! Problemu nie ma, fajrant. No chyba nie o to chodzi na forum dyskusyjnym.
Dlatego też nie usuwano pasty za informację nieprawdziwą, czy wpisu jakiegoś trolla, który napisał wymyśloną historię za celową manipulację. Mimo to autor powyższego wpisu został ukarany za "celową manipulację".
Komentarz usunięty przez autora
@PonuryKos123: no dla mnie jak celowo wyszukuje się komentarze kobiet olewając te napisane przez mężczyzn oznacza tylko jedno¯\_(ツ)_/¯