Wpis z mikrobloga

nie brakuje opinii, że powstał w celu pokazania jak niektóre kobiety mają nawalone pod kopułą oraz że mężczyzna również może być ofiarą przemocy w związku, a takie komentarze potwierdzają, że nie jest to przypadek incydentalny.

@metalowy_pasterz: dlaczego pokazywał tylko kobiety, gdy mężczyźni pod tamtym postem takie same komentarze pisali? Wiadomo dlaczego, żeby się złych bab doyebać XD szukanie byle powodu żeby atakować lewicę i feminizm. Tak tak jasne na pewno te
@konopiapolska: > dlaczego pokazywał tylko kobiety, gdy mężczyźni pod tamtym postem takie same komentarze pisali? Wiadomo dlaczego, żeby się złych bab doyebać XD szukanie byle powodu żeby atakować lewicę i feminizm. Tak tak jasne na pewno te kobiety czytają posty dziewuchy dziewuchom xD i jakby co, bo już widzę że zaraz banda się czepi. Nie bronię tych komentarzy, dla mnie są ochydne, ale nie wciskajcie kitów że tylko kobiety takie komentarze
@metalowy_pasterz: @koroluk: Zawsze było tak, że wpisy na mirko traktowano inaczej niż znaleziska. Panowała większa swoboda w wyrażaniu swoich opinii i choćby nie wiadomo kto jakie głupoty wypisywał, to moderacja nigdy nie oceniała treści wpisów pod kątem merytorycznym.

Dlatego też nie usuwano pasty za informację nieprawdziwą, czy wpisu jakiegoś trolla, który napisał wymyśloną historię za celową manipulację. Mimo to autor powyższego wpisu został ukarany za "celową manipulację".
Pokazywał kobiety, bo dotyczył kobiet.

Nie szukaj wszędzie spisków podłych mizoginistów, którzy jak wiadomo stoją za każdym wpisem, znaleziskiem o kobietach na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PonuryKos123: no dla mnie jak celowo wyszukuje się komentarze kobiet olewając te napisane przez mężczyzn oznacza tylko jedno¯\_(ツ)_/¯

Czemuż nie zrobisz znaleziska o tych mężczyznach piszących te toksyczne komentarze? Pierwszy go wykopię.

@PonuryKos123: bo nie mam takiego bólu dupska