Wpis z mikrobloga

Pokazywał kobiety, bo dotyczył kobiet.

Nie szukaj wszędzie spisków podłych mizoginistów, którzy jak wiadomo stoją za każdym wpisem, znaleziskiem o kobietach na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PonuryKos123: no dla mnie jak celowo wyszukuje się komentarze kobiet olewając te napisane przez mężczyzn oznacza tylko jedno¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@konopiapolska: To zależy co akurat czytasz bo np. przeglądasz tag przegryw czy inne pille i wiadomo że tam nic pozytywnego raczej nie będzie natomiast pełno jest podlizywania się kobietom na wypoku w komentarzach np pod zdjęciami albo wpisami. Np ta od picia wczoraj z 300 kom miała? i to nie były negatywne raczej ale jakoś się nie zagłębiałem tam więc powiedzmy że jest balans
  • Odpowiedz
mówiąc szczerze nie widzę innych niż negatywnych postów o kobietach na wykopie xD

@konopiapolska: też byłem w podobnej bańce. XD

A teraz piszę poważnie: jeśli nie jesteś trollem i chcesz dbać o swoją psychikę - wrzucaj tagi, na których masz toksyczne dla ciebie wpisy, na czarną. Świata się nie zbawi, ma zbyt dużą inercję. Szkoda zdrowia i czasu na wojenki międzyludzkie w internecie, tym bardziej na wykopie.
  • Odpowiedz
I to jest spoko według was, ale jeżeli tu gościu pokazał część komentarzy pokazujące pewne istniejące zjawisko to już nie jest okej?

@CyfrowyD: nie jest okej, bo pokazał jego marny ułamek. To co było wygodne dla niego, dla pewnej tezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
bo okazało się, że większość śmiejących się było facetami, a tytuł znaleziska i wpisów sugerował coś innego.

@TeBerry: ja piszę o poście na mirko, a nie o znalezisku. To po pierwsze. Po drugie, w dyskusji posty były różnorakie. Po trzecie wreszcie, na mirko znajdziesz tysiące postów dyskryminujących, czy wyśmiewających pojedyncze osoby, grupy, narody. I wiszą sobie w najlepsze. Ale akurat ten musiał zostać zdjęty, bo OP nie ujął komentarzy mężczyzn
  • Odpowiedz
@metalowy_pasterz już tłumaczę. Spadło, bo moderator potem pochwali się swojej atencjuszce jakim to nie jest dżentelmenem chroniącym biedne niewiasty przed prześladowaniem i za to należy mu się pieczątka na karcie goodboya, jak zbierze takich 10 to może wypowie jego nick na streamie XD
  • Odpowiedz
przecież, ten wpis też sugeruje, że to głównie kobiety się z tego śmieją, choć tak naprawdę jest odwrotnie.

@TeBerry: w którym niby miejscu to sugeruje? Czytam, nic takiego tam nie widzę, ale chętnie się dowiem.
  • Odpowiedz