Wpis z mikrobloga

Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NaopaK: Bo po nich nie poznasz, ze coś nie tak. A największy odsetek moich dobrych znajomych wywrócił się na takich. Ja zresztą też. One mają jakieś dziwne fazy, niby gardzą imprezowiczami, a tak naprawdę chcą by się takie same. Trafi taka na koleżankę odpowiednią i moment da się urobic
  • Odpowiedz
@NaopaK: Nigdy nie byłem z taką w związku :). Ja jestem spokojny i jestem introwertykiem. Musiałem się zmuszac i wspomagac uzywkami by się zepsuć. Nie ma żadnej różnicy większej między tymi typami kobiet :)
  • Odpowiedz
@NaopaK: no to ja swoj jeden kilkuletni związek tez tak miałem. Unikala wszystkiego co imprezowe, nawet uważała ze faceci mają przerąbane z kobietami, bo większość jest zrabana. I co? Nowa praca, nowe możliwości i o------a. Nikt się tego nie spodziewał z naszego otoczenia. Przez rok wypisywali do mnie znajomi jej i moi i cześć stwierdziła, ze to na pewno ja o-------m, bo ja odważniejszy od niej + facet. Poza tym
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa:
Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś koniem - wyśmiej ją. Jeśli dwie osoby to mówią - przemyśl to. Jeśli trzy osoby - kup sobie siodło.
Zrób sobie eksperyment myślowy, że jest inaczej niż myślisz, że jak najbardziej w związku może być miłość i zaufanie (a nie szukanie tylko pierwszej lepszej okazji do skoku w bok). Pomyśl, czy naprawdę nie chciałbyś, żeby tak było w Twojej rodzinie gdy byłeś
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Ty se zrób eksperyment myślowy, bo jesteś pacanem typu "faceta nie da się molestowac, zgwalcic, zło to facet". Powiem szczerze natrzaskalbym ci po pysku gdybym mógł za to. A wiesz czemu? Bo ja to wszystko widziałem wielokrotnie i wielokrotnie sam bylem ofiara takich gówien. I potem takie lamusy jak ty przylaza i gadaja o eksperymentach myślowych. Ten wpis ma ponad 60 plusow czyli tyle osób uważa, ze to ja
  • Odpowiedz
tak uroczo się kłócicie, dajcie sobie buzi

@NaopaK: Przeniosło się to na prv, wojny nie było, ale laska obrończyni kobiet zaczęła się nabijać z facetów w pewnym momencie więc wiesz ile w tym sensu
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: XD? Ale Ty wiesz o tym, ze pisałam ze zarówno faceci jak i kobiety zdradzają? Nie dodawaj sobie, bo faktycznie Twoja logika polega na tym, że:
Facet dużo rucha - super
Kobieta która nie jest dziewica - szlauf
Facet zdradzony - istnieje
Kobieta zdradzona - nie istnieje
  • Odpowiedz
Chyba naprawdę trzeba zrobić wpis z nasza rozmowa :) Chcoiaz wtedy już będzie z Ciebie pośmiewisko

@Reaamu: Moze Ty pokażesz gdzie ja wychwalam zdrady facetów a ja pokaże gdzie pisze wprost przeciwnie. Pole wojny to prv i ten wpis. Do reszty Cię pogrzalo, przestań wmawiać
  • Odpowiedz
@Reaamu: No dobra, teraz pisałaś o ruchaniu. No to gdzie ja to wychwalam, bo nie kumam dalej. Pisałem, ze jest od dawna naukowo udowodnione, ze to imponuje KOBIETOM. I nie trzeba do badań się uciekać by to wiedzieć. Dalej gdzie pisałem, ze nie ma zdradzanych kobiet? A co do szlaufa to akurat odnosiłem do tego co napisałas Ty, lol
  • Odpowiedz