Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
@Gilbert_Prukwa: Wszystkie możliwe badania potwierdzają, że mężczyźni zdradzają częściej, ale ty oczywiście wierzysz tylko w te, które potwierdzają twój dysonans xD
@Fifka23: ja czasami mam wrazenie, ze stoje po stronie różowych według wykopu, bo trafiam na same fajne i to ja okazuje sie największym chujem XDD Wydaje mi sie, ze przeciwieństwa sie przyciągają i trzeba grac tego gorszego
Oczywiście, ze nie chodzi o 100%. Prawdopodobnie 95%. I dlaczego mam się pogodzić z chujnia? Chcesz to dawaj przyzwolenie na to. Ja nie dam
Wyjdź z piwnicy w swojej głowie i opuść podobnych sobie kolegów przegrywów. Być może doznasz kiedyś smutnego olśnienia, że rzeczywistość wygląda inaczej, a problem jest przede wszystkim w Tobie samym. Jako facet, mąż, ojciec mogę to samo powiedzieć - zastanawiam czy mieszkamy na tej samej
Wszystkie możliwe badania potwierdzają, że mężczyźni zdradzają częściej, ale ty oczywiście wierzysz tylko w te, które potwierdzają twój dysonans xD
@pianinka: Po 1 absolutnie nie wszystkie i jest to bullshit, po 2 dawno poddano w wątpliwość sens tych badań bo A) Kobiety mega kłamały nawet w anonimowych ankietach B) Kobiety 3/4 przypadków kiedy dochodzi do zdrady nie uważają za zdradę C) Kobiety mają taki mechanizm obronny, ze praktycznie nigdy się
Wyjdź z piwnicy w swojej głowie i opuść podobnych sobie kolegów przegrywów. Być może doznasz kiedyś smutnego olśnienia, że rzeczywistość wygląda inaczej, a problem jest przede wszystkim w Tobie samym.
Jako facet, mąż, ojciec mogę to samo powiedzieć - zastanawiam czy mieszkamy na tej samej planecie.
@NieBendePrasowac: Panie facet mąż w 2020 dymałem 3 mężatki xD. Jestem pewien ze ich mężowie wręcz by mnie zlinczowali za te niby herezję które
Panie facet mąż w 2020 dymałem 3 mężatki xD. Jestem pewien ze ich mężowie wręcz by mnie zlinczowali za te niby herezję które wypisuje
Dlatego włąśnie jeszcze dobitniej widzę, że problem jest w Tobie... Na chwilę obecną prawdopodobnie nie jesteś zdolny do tworzenia normalnego, trwałego związku, gdzie celem jest coś więcej niż trochę emocji i s--s.
Te trze mężatki o których piszesz - nie wierzę, że tworzyły ze swoimi
@NieBendePrasowac: Nie, o to chodzi kolego ze nie każdej stronie zależy na związku. Świat jeszcze nie widział by (poza karynami i sebami, tam się wszystko wywraca zupełnie) kobieta starała się w stopniu zbliżonym do faceta o cokolwiek. Tak wygląda gruba większość małżeństw. GRUBA większość i ogromna szansa jest taka, ze Twoje tak samo wygląda. Mężatki zbajerowac jest dokładnie tak samo łatwo jak te wolne, jak nie łatwiej. Nie ma czegoś
@NieBendePrasowac: PS Na jaka chwilą obecną chłopie, co ty pieprzysz? To laski nie są gotowe na żadne relacje. Zwyczajnie na nie NIE ZASŁUGUJĄ. Od 2.5 nie byłem w związku bo tego unikam. Na seksie mi nie zależy samym w sobie co od czasu do czasu mij organizm domaga się czułości ze strony bab, a dla nich czułosc to s--s. Inaczej tego nie dostanę
@Gilbert_Prukwa: widzę, że jednak gadasz jak smutni goście "specjaliści" od zdobywania kobiet... Czy ty w ogóle sobie wyobrażasz że istnieje inna rzeczywistość? Serio, jakbyś zobaczył w jakiej bańce żyjesz to przeżyłbyś ogromny szok. Że może istnieć małżeństwo (i to całkiem sporo), które co prawda się ze sobą kłóci, ale chcą po prostu razem iść przez życie - a nie dopóki nie znajdą sobie kogoś lepszego.
@Gilbert_Prukwa: No czyli dokładnie tak jak mówiłam, jak badania przeczą Twoim domysłom to na pewno źle zrobione, a w ogóle to przekłamane xD Po ci jakieś lewackie badania jak masz swój chłopski incelski rozum, c'nie?
@pianinka: Wybacz, ale nie chce mi się z tobą szarpać, ale ty i tak przyszłaś tylko po to. To nie ja wykazałem te nieprawidłowości tylko inne instytuty, ankieterzy its. U nas odwoływał się do tego Lew-Starowicz m. In którego (a właściwie których) znam dość dobrze osobiście, bo próbowałem się u nich poskładać po tym wszystkim przez 2 lata
widzę, że jednak gadasz jak smutni goście "specjaliści" od zdobywania kobiet... Czy ty w ogóle sobie wyobrażasz że istnieje inna rzeczywistość? Serio, jakbyś zobaczył w jakiej bańce żyjesz to przeżyłbyś ogromny szok. Że może istnieć małżeństwo (i to całkiem sporo), które co prawda się ze sobą kłóci, ale chcą po prostu razem iść przez życie - a nie dopóki nie znajdą sobie kogoś lepszego.
@NaopaK: Nie powiedziałbym. Jak się zastanowisz, to mówi się tak o każdym miejscu. Apki/strony zle, studia zle, domówki zle, imprezy na mieście zle. Moze to jednak z kobietami coś nie tak, skoro każde miejsce jest zle? Dlaczego w miejscach gdzie ja przebywam są zawsze k-----y, za to kolesie mega spokojni zazwyczaj? Ja parę lat temu byłem jak aniołek i powinienem aniołki przyciągać ( ͡°͜ʖ͡°)
@Gilbert_Prukwa: Może zależność jest inna? K-----y są głośne i lubią być zauważane. Szare myszki siedzą cicho po kątach i trudniej je wyrwać, bo są introwertyczne. Często też z domów nie wychodzą
@sramnawas: Planeta Ziemia to zle miejsce
Wyjdź z piwnicy w swojej głowie i opuść podobnych sobie kolegów przegrywów. Być może doznasz kiedyś smutnego olśnienia, że rzeczywistość wygląda inaczej, a problem jest przede wszystkim w Tobie samym.
Jako facet, mąż, ojciec mogę to samo powiedzieć - zastanawiam czy mieszkamy na tej samej
@pianinka: Po 1 absolutnie nie wszystkie i jest to bullshit, po 2 dawno poddano w wątpliwość sens tych badań bo A) Kobiety mega kłamały nawet w anonimowych ankietach B) Kobiety 3/4 przypadków kiedy dochodzi do zdrady nie uważają za zdradę C) Kobiety mają taki mechanizm obronny, ze praktycznie nigdy się
@NieBendePrasowac: Panie facet mąż w 2020 dymałem 3 mężatki xD. Jestem pewien ze ich mężowie wręcz by mnie zlinczowali za te niby herezję które
Dlatego włąśnie jeszcze dobitniej widzę, że problem jest w Tobie... Na chwilę obecną prawdopodobnie nie jesteś zdolny do tworzenia normalnego, trwałego związku, gdzie celem jest coś więcej niż trochę emocji i s--s.
Te trze mężatki o których piszesz - nie wierzę, że tworzyły ze swoimi
@NieBendePrasowac: Bo to jest etap, który jest
@Gilbert_Prukwa: o a to czemu?