Wpis z mikrobloga

Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gilbert_Prukwa: Pokaz mi gdzie to imponuje kobietom XD to ze Ty tak uważasz, nie znaczy, ze tak jest rozumiesz? Nikt nie woli złoma z przebiegiem powyżej 300k niż nowe autko z maksymalnie 50k
Napisales, ze „każda kobieta która jest w związku, nie rozstanie się normalnie, tylko najpierw zdradzi, by przygotować kolejna gałąź”
Już rozumiesz co napisales?
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: Xd? Napisałam, ze każda osoba, bez względu czy to kobieta czy facet, jako przygodę na jedna noc będzie wolała kogos doświadczonego niż kogos, kto jest jeszcze pierdołą i nie wie co z czym się je
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: Rozumiesz, ze baba ma jedna noc chce pewniaka, a do związku może być z kimś, kto nie czuje się najpewniej i wspólnie z nią ta pewność zdobywać? Czy to za dużo na Twój móżdżek już
  • Odpowiedz
brakuje tam tagu przegryw w poscie. Typowe biadolenie jaki to swiat zły.

@garing: No pewnie simpie, v narzekać mogą tylko kobiety. Wtedy pewnie się zjawiasz i oferujesz swoje simpowskie ramie. Poza tym wg takich elit jak ty to jestem wygryw bo ruchałem i to sporo, a dla was to przecież clue życia
  • Odpowiedz