Aktywne Wpisy

Misaka +325
Adek1243 0
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Jak was czytam to się zastanawiam czy mieszkamy na tej samej planecie. Serio
@Reaamu: Tak, polowa facetów ma poważny kontakt z kobietą 1 raz okolo 20tki, na studiach masa jest prawiczkami jeszcze, jak sobie upatrzą babe jakąś to latają za nimi do upadłego i mają mega niskie przebiegi w porównaniu do rowiesniczek. Ale zwalmy na nich xD
@Fifka23: Zapytaj jakiegokolwiek kolesia w przedziale 25-30 to ci powie jak jest. No albo kobiecie nie powie, żeby jej nie urazić. Generalnie każdy jeden największy coorwishon jakiego znam mówi tak jak Ty i nie ma sobie ani innym nic do zarzucenia. Standard. Lasek, które przyznają rację i powiedzą jak jest naprawdę jest bardzo mało, chociaż tu
No ale akurat nie zdrady. Żadna ich nie dopuszcza do siebie.
@Fifka23: Błagam Cię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Reaamu: Uważaj bo koleś pewnie szuka dziewczyny, to może być oświecony typ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym się brzydziła faceta, który wkłada pindola w każda dziurę, ale jeśli wg Ciebie to wskaźnik sukcesu No to
Komentarz usunięty przez autora