Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
@Gilbert_Prukwa: Ale to nie jest niczyja wina, ze wierzysz w tak łatwo we wszystko, co słyszysz. Skoro własna dziewczyna okłamała Cię bez problemu, to jedynie Twoja wina. Nie mierz każdego swoją miara
@Gilbert_Prukwa: Kobiety leca na co? Na męska dziwkę? XD Nie znam żadnej kobiety, nie widziałam nigdzie tez by jakakolwiek pisała, ze facet z większym przebiegiem jest lepszy. Tak samo kobieta. S--s nie jest czymś niesamowitym, by był to powód do chwalenia się xD
Nie wiem jakiej kobiecie imponuje ilość zaliczonych cipek przez typa XD gdzie Ty żyjesz? Masz w otoczeniu 15-latki, które jedyne ja co patrzą to kasa, wyglad i popularność/branie?
Ja bym się brzydziła faceta, który wkłada pindola w każda dziurę, ale jeśli wg Ciebie to wskaźnik sukcesu No to
@Reaamu: Każdej imponuje jest to udowodnione naukowo. Tylko jak się mowi o tym wprost to się burzycie. Kobiety bazują na dowodzie społecznym
@Gilbert_Prukwa: Nie mówimy tutaj o feministkach, bo to całkiem inna sprawa. Trochę utrudniasz prowadzenie dyskusji, gdy podajesz takie argumenty z odbytu :p Tak samo jak tekst „codziennie ktoś zdradza” Codziennie tez ktoś umiera, popełnia s---------o, molestuje dzieci. Czemu o tym nie mówisz? Tak jakbym teraz powiedział, ze to każdy facet jest pedofilem, gwałcicielem
Ale to nie jest niczyja wina, ze wierzysz w tak łatwo we wszystko, co słyszysz. Skoro własna dziewczyna okłamała Cię bez problemu, to jedynie Twoja wina. Nie mierz każdego swoją miara
@Reaamu: Ah no tak, kobieta zdradzi to wina faceta, klasyk :))) potwierdzasz to co pisze a potem próbujesz zaprzeczac. Dlatego nie widzisz zdrad, skoro dla Ciebie kobieta winna być nie moze. Te szlaufy wszystkie też tak mówią
@Reaamu: Po co? Wysyłałem to już do 7 osób które chciały i zadna się nie zapoznała i Ty tez tego nie zrobisz. To są całe książki :). Wez se jakąkolwiek książkę o kobietach o podejściu naukowym przeczytaj. A nie jakieś Katarzyny miller
@Gilbert_Prukwa: XDDDD dobra, widze ze nawet masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Koniec dyskusji z Tobą. Sam napisales, ze dałeś się okłamywać przez dziewczyny, ale to Ty byłeś tym idiota, którego robiły na cacy
@Gilbert_Prukwa: Nie wiem kto to Katarzyna Miller, mam własne zdanie na temat i nie potrzebuje polegać na książkach. Widze, co się dzieje wokół mnie, ale ja nie kategoryzuje każdego faceta ani kobiety do jednej grupy. Masz bardzo zamknięte myślenie w takim razie, skoro każda kobiete nazywasz szlaufem, a z facetów robisz jakichś bogów bo, uwaga, ruchaja XD
@Reaamu: Nie, napisałem ze wierzyłem, ze laski nie są takie złe jak miałem 18 lat. I każdy tak ma, bo tym się nas karmi od dziecka. Ale powoli się to zmienia
@Gilbert_Prukwa: Z innej strony; co Cię obchodzi, co robią inni? Boli Cię, ze facet czy babka bzyka na boku kogos innego niż partnera? Tak było, będzie. Nie zmienisz tego. Ale następnym razem polecam zastanowić się bardziej nad wyborem kolejnej partnerki, bo widze ze można Ci powiedzieć wszystko, a Ty wierzysz jak małe dziecko. Nie dziwie się, ze Cię ktoś zdradzał czy okłamywał
innej strony; co Cię obchodzi, co robią inni? Boli Cię, ze facet czy babka bzyka na boku kogos innego niż partnera? Tak było, będzie. Nie zmienisz tego. Ale następnym razem polecam zastanowić się bardziej nad wyborem kolejnej partnerki, bo widze ze można Ci powiedzieć wszystko, a Ty wierzysz jak małe dziecko. Nie dziwie się, ze Cię ktoś zdradzał czy okłamywał
@Reaamu: Czyli to normalne, ze się puszcacie i oklamujecie i
@Gilbert_Prukwa: Tak naprawdę jeśli nie poznałeś sensownej dziewczyny w okolicach liceum, to Twoja szanse w rok na rok maleją. Kiedyś jakis facet pisał, ze większość sensownych koleżanek poznało chłopaków jeszcze w szkole średniej, a na wolnym rynku zostały same takie szony
@Gilbert_Prukwa: xD a to normalne, ze facet zdradza kobiety? To moja wina, ze moja ciotka podcięła sobie żyły, gdy facet po 10 latach zrobił dziecko innej? Wina mojej mamy, która ogarniała dom, 2 dzieci a mój ojciec ją zdradzał w delegacjach? No co Ty za przeproszeniem pi3rdolisz
@xmatiux: Nie podlizuj się falszywcu, to niezbyt męskie. Akurat całkiem ok się dogadujemy tutaj, a ze metoda komunikacji to tłuczenie się po głowie to inna sprawa
@Reaamu: Każdej imponuje jest to udowodnione naukowo. Tylko jak się mowi o tym wprost to się burzycie. Kobiety bazują na dowodzie społecznym
Codziennie tez ktoś umiera, popełnia s---------o, molestuje dzieci. Czemu o tym nie mówisz?
Tak jakbym teraz powiedział, ze to każdy facet jest pedofilem, gwałcicielem
Komentarz usunięty przez autora
@Reaamu: Ah no tak, kobieta zdradzi to wina faceta, klasyk :))) potwierdzasz to co pisze a potem próbujesz zaprzeczac. Dlatego nie widzisz zdrad, skoro dla Ciebie kobieta winna być nie moze. Te szlaufy wszystkie też tak mówią
@Reaamu: Po co? Wysyłałem to już do 7 osób które chciały i zadna się nie zapoznała i Ty tez tego nie zrobisz. To są całe książki :). Wez se jakąkolwiek książkę o kobietach o podejściu naukowym przeczytaj. A nie jakieś Katarzyny miller
@Reaamu: Teraz moja wina bo będąc w szkole nie wiedziałem wszystkiego o życiu xDDD wina faceta vol 2
@Reaamu: Czyli to normalne, ze się puszcacie i oklamujecie i