Wpis z mikrobloga

Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A faceci to coorwiarze. I co zrobisz? Nic ¯\(ツ)/¯

@Reaamu: Tak, polowa facetów ma poważny kontakt z kobietą 1 raz okolo 20tki, na studiach masa jest prawiczkami jeszcze, jak sobie upatrzą babe jakąś to latają za nimi do upadłego i mają mega niskie przebiegi w porównaniu do rowiesniczek. Ale zwalmy na nich xD
  • Odpowiedz
xDdddd

Jak was czytam to się zastanawiam czy mieszkamy na tej samej planecie. Serio

@Fifka23: Zapytaj jakiegokolwiek kolesia w przedziale 25-30 to ci powie jak jest. No albo kobiecie nie powie, żeby jej nie urazić. Generalnie każdy jeden największy coorwishon jakiego znam mówi tak jak Ty i nie ma sobie ani innym nic do zarzucenia. Standard. Lasek, które przyznają rację i powiedzą jak jest naprawdę jest bardzo mało, chociaż tu
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: poznaję rózne koleżanki w moim wieku mniej więcej 22-25 i fakt, z wieloma nie radziłabym się wiązać. Jednej oczy z orbit wyszły, że jestem z facetem już aż 3 lata.
No ale akurat nie zdrady. Żadna ich nie dopuszcza do siebie.
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: No i trzeba dodac ze jak juz laska ma mały przebieg, jest wyględna to można wjezdzac all in ze jest p----------a. Bogu dzięki, że trochę tych bab poznałem i nadal się z nimi spotykam bo po czasie mozna sobie wyrobic zdanie. Jesteś z laską do momentu jak ma u Ciebie profit, jestes zwykłą wyskocznią i popychadłem w zyciu takiej lochy. Jak to powiedział czarny coach ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: Nie wiem jakiej kobiecie imponuje ilość zaliczonych cipek przez typa XD gdzie Ty żyjesz? Masz w otoczeniu 15-latki, które jedyne ja co patrzą to kasa, wyglad i popularność/branie?
Ja bym się brzydziła faceta, który wkłada pindola w każda dziurę, ale jeśli wg Ciebie to wskaźnik sukcesu No to
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: Ja faceta szukałam i tam faceta znalazłam, ale pieprzenie w taki sposob jak Ty jest śmieszne. Gdybys miał w firmie 13 facetów, a 2 laski to jak myślisz, o czym by oni gadali? XD Jak łykasz wszystko jak pelikan, to się nie dziwie, że trafiasz właśnie na takie okazy o jakich piszesz, bo żadna normalna kobieta nie zwróci uwagi ja typa z takim podejściem jak Twoje
  • Odpowiedz