Wpis z mikrobloga

Eh dlaczego nie uprzedzali, ze w tym kraju loszki to takie coorwinoxy? Nie da się spotkać singielki, każda zajęta i chce robić swojego faceta na boku. Dlaczego nie uprzedzali o tym jak się miało 12 lat? Tylko gadali wszędzie, ze takie rzeczy robią faceci jedynie... Jak ktoś nie zaklepał se laski w szkole to potem ma totalnie p--------e. Każda jedna ma multum syfu do ukrycia, dlatego tak pieprzą o zaufaniu itd #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reaamu: Ja wysiadam, nie daje rady z toba dyskutowac juz. Przedstawilem Ci to co o co prosilas, ale nie zgadza sie to z twoim swiatopogladem, wiec na sile wypierasz, ze nie bedziesz tego obczajac. Poza tym malo kto skumal temat, bo chodzilo o to, ze jak sie czlowiek umawia z singielkami, to okazuje sie ze maja facetow. Niemal zawsze. Tylko szukaja boltza na boku albo lepszego i nie odejda od
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa: Wylewasz swoje żale, bo jedna czy druga Cię zdradziła? Nie rozumiem twojego toku myśleniowego. Może zajmij się sobą, a nie tracisz czas i energie na pokazaniu światu, że każda kobieta to zło wcielone, i ogólnie to latają bokiem i spawają swoim chłopakom rogi. Jak chcesz to tak myśl, ale nie narzucaj swojego zdania innym...
  • Odpowiedz
WIELOLETNIE BADANIA XDDDDDD

@Reaamu: Dla potomnych: Ta pani obsmiala ogromne badanie realizowane przez Uniwersytet Stanu Teksas w Austin , które prowadzili David M. Buss i Cindy M. Meston
  • Odpowiedz
Ale ty fikołki o----------z. Gdzie napisałem, że są tacy sami? To ty tutaj próbujesz wmówić wszystkim, że każda kobieta zdradza i tylko czeka żeby przeskoczyć z gałęzi na gałąź.

@suchabulka: Pisales do mnie w dwoch roznych wpisac i je pomylilem, dlatego usunalem odpowiedz. Jestes nastepna osoba, ktora mi wmawia. A najgorsze ze nawet jak ci podsune skrina, ze nic takiego nie napisalem to i tak zaprzeczysz wiec dobra eot juz
  • Odpowiedz
Pokaz mi te badania naukowe w takim razie

@Reaamu: > Jakimi badaniami? Instytutu z d--y? XD Nie mam lepszych rzeczy do roboty, niż czytania o tym, kto kogo zdradza

@Reaamu: Na koniec w podziece za dyskusje zestawiam dwie twoje zajebiste wypowiedzi :). Typowa kobieta jest typowa...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
brakuje tam tagu przegryw w poscie. Typowe biadolenie jaki to swiat zły.

@garing: No pewnie simpie, v narzekać mogą tylko kobiety. Wtedy pewnie się zjawiasz i oferujesz swoje simpowskie ramie. Poza tym wg takich elit jak ty to jestem wygryw bo ruchałem i to sporo, a dla was to przecież clue życia

@Gilbert_Prukwa: też rucham co nie @macheta ? Przyszedłeś się tu wypłakać? Nawet mi Cię niee
  • Odpowiedz
przykre, że większość ludzi ma tak ograniczone możliwości umysłowe, że nie jest w stanie analizować otaczającego ich świata i np. wrzucają wszystkich do jednego wora.

@SkrytyZolw: Mówisz o kobietach? Bo wy zawsze wszystko widzicie jako super, nikt się nie zdradza itd. To właśnie świadczy o braku analizy. Ja na szczęście widzę bardzo duzo. To, ze 95% ludzi wykazuje pewne zachowania w tym samym stopniu to nie jest wina braku analizy
  • Odpowiedz