Aktywne Wpisy
Fajrantboy +32
Wracam z emigracji po 10 latach , gdzie wam sie najlepiej zyje? Ktore niasto jest “najszczesliwsze” ? #emigracja #powrot #polska #nieruchomosci
7ujMejster +397
Dajta 34 plusy dla kolegi na pocieszenie zanim podjedzie smieciara ( ͡° ͜ʖ ͡°) baba była baby nima bo człowiek nie chciał kolejnych niewolników na świat wypuszczać a wiec ani dzieciaka ani kociaka i tak sie żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°) niby 34 a mental 24 ehh.
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To nasze pierwsze dziecko i nie mogę się już doczekać aż zostanę ojcem.. tak wiem, wychowam jak swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS- nie wiem co wy myślicie, ale dla mnie jeszcze nigdy nie była tak seksowna.
#niebieskiepaski #rozowepaski #ciaza
Ja za swoją urodziłem.
Dwa razy.
Gx
Ja kupiłem z Canpol Babies (wszystkie akcesoria)w Polsce a w Niemczech nie mają tej firmy więc bujalem się z zamawianiem z Polski Smoczków do butelek. Potem próbowałem różnych firm a koniec końców oddałem
Trzymajcie się i współczuje porodu. Miałam bolesne miesiączki a poród to podobny ból ale
Komentarz usunięty przez autora
Jak z okruszkiem...
W drugiej pójdzie na wojnę a w 3 poleci w kosmos jak by nigdy nic.
@msl23: myślę to samo, wrzucaj więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@msl23: Użyjecie 2 razy i pójdzie w kąt :)
PS: daje sie pokrywać w tym stanie czy ranna łania ?
a) nie zapłodniłbym różowej,
b) nie potrzebuję dziecka,
c) jakbym chciał się kimś opiekować, to wziąłbym prędzej psa, a nie drugą osobę, która jeszcze będzie stroić fochy i robić humory, a później jeszcze miałbym na głowie dwie osoby z płaczami i dąsami do opieki (kobieta + dziecko).
@blunch: Bzdura. Moja przy pierwszym dziecku pół ciąży z tym spała, teraz przy drugiej też bierze, choć najcięższe dopiero przed nią.
@Mollina: bez przesady, do tego męskie dłonie też od ciąży, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡
@qrcyrpnx: czekałem na kocura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LilyOfTheValley już napisałam, że nie zauważyłam ;)
kolego, sprawdź czy wszystko gra z hormonami jak tyle osób na serio wzięło Cię za babę w ciąży XD