Aktywne Wpisy

MonazoPL +59
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

W swoim życiu trafiłem na jednego nauczyciela z pasji, cała reszta to zadufani w sobie żałośni nieudacznicy.
@Gosir: Wedlug jakich zasad? Osoba wchodzaca powinna sie pierwsza przywitac, nic ponad to. Trzeba miec ego niezle w------e, zeby kazac mlodszym mowic jako pierwszym ''dzien dobry'' czy ''czesc'', gdzie mlodsi sa duzo niesmialsi - glupota i brak sensu
@Typodtotolotka: Prawdziwe. Chodzilem do szkoly, ktora kiedys miala zla opinie ze wzgledu na patologie tam chodzaca, zdziwilem sie, gdy tam poszedlem, bo
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem kto czuł się bardziej niezręcznie. Ja, czy wychowawczyni która musiała o tym ze mną pogadać xD
Moje polonistki w trakcie edukacji były różne, ale normalna to żadna nie była.
Pozdrawiam
@janeeyrie: Jedno nie wyklucza drugiego.
* bardziej kulturalny robi to pierwszy, nie oczekując na ruch z drugiej strony.
To oczywiście poza sformalizowanym protokołem dyplomatycznym
@Kutacz_2000: No ale ja miałam wtedy 10 lat (albo może nawet mniej, bo sytuacja mogła mieć miejsce zanim nawet miałam lekcje z tą nauczycielką, nie pamiętam dokładnie), nie myślałam kategoriami, że "muszę się przełamać".
Dzisiaj nie miałabym z tym problemu, tzn. de facto bym miała, bo nieśmiałość magicznie z wiekiem nie znika, ale wiem jak nad nią panować na tyle, żeby nie narobić