Aktywne Wpisy

MonazoPL +59
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

@janeeyrie: xDDD ego to w kosmosie baba ma
@janeeyrie: A sama wielce nauczycielka nie może pierwsza powiedzieć Dzień dobry?
@Gosir: Nie cierpię tego wpojonego szacunku do osób starszych. Skąd mam mieć pewność, że jakiejś prukwie należy się szacunek, skoro mogła być wredną jędzą za młodu, która ma historię przestępczą
To jest mega p---------e, ja jestem leniwy to mam nie pracować? Jestem niski to mam nie podbijać do lasek?
Jesteś po prostu człowiekiem który nie zrobi nic więcej w życiu bo ciągle ma wymówki, no ja cię proszę powiedzenie dzień dobry to nie koniec świata. Jeśli nie umiesz nawet w takiej kwestia się przełamać to pozostaje ci tylko #usunkonto
Komentarz usunięty przez moderatora
Chociaż to wykop, więc uj wie xD
@yells uspokój się, nie rozmawiasz z ojcem który cię dotykał tam gdzie nie trzeba
Komentarz usunięty przez autora
Nie, ale jak nie umiesz przeczytać dwóch zdań ze zrozumieniem to możesz nie komentować na mirko( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora