Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
janawykop +1
Cześć. Właśnie wymyśliłem sposób na darmową komunikację google home z home assistant. Potrzeba tylko kilku żarówek/przełączników smartlife. Wtedy google widzi żarówki i ha widzi, bo oba ogarniają smartlife. W ten sposób za pomocą dziwnych automatyzacji można by za pomocą google home sterować praktycznie każdym urządzeniem, którym umie sterować ha z dowolną dokładnością. Trzeba by tylko stworzyć język "żarówkowy" i interpreter po stronie ha. :D
#diy #homeassistant #technologia
#diy #homeassistant #technologia

Ogłaszam uprzejmie, że karma (+ żwirek chyba 25l raz użyty więc koło 20l na bank + zabawki zostały dostarczone do schroniska). Nigdy tam nie byłem tam i nie spodziewałem się takich tłumów ludzi - do czasu zaparowania okularów naliczyłem chyba 10 osób, a widziałem, że sporo ludzi jeszcze szło z autobusu. Ze względu na pandemie i bardzo duże zainteresowanie wejściem musieliśmy zostawić karme w drzwiach. Pan na zdjęciu, stojący w drzwiach to ochroniarz, który odebrał karmę.
Schronisko: https://www.schroniskowroclaw.pl/
#pomagajzwykopem #pomoc #wroclaw
8 puszek Feringa 800g
2 puszki Gusto Dzikor 400
Zwirek: około 18-20l (raz użyłem, potem nie miałem za bardzo co z tym zrobić bo kot dostał alergii na pył)
Zabawka:
1. https://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/interaktywne/na_przysmaki/315693
2. https://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/interaktywne/na_przysmaki/781733
źródło: comment_16077753872Kr9L8ptMt4TZEVDzyXXtX.jpg
Pobierzźródło: comment_16077758377vx9BNLEowvwkiv7ozZ1Q9.jpg
Pobierzźródło: comment_1607775867ECWWqQa43BqVO0Z9082VH1.jpg
Pobierzźródło: comment_1607775899wK5ghbF8cIO03oFY7jYYxc.jpg
Pobierzźródło: comment_16077759399tuLiitJ5GoPFzfHg2GMOB.jpg
Pobierza
W czarnej paczce była Feringa, w tej tych jasnych w jedej zabawki a w drugiej wildfreedom.
źródło: comment_1607775982lpZ1tVPMTvAWM446mehwaL.jpg
Pobierz@Curus_Bachleda @Markus86 @Kaczorra @marcin_jajman @Kaylopl @PysznyBurger @Siik
@krzysinek @SztigarOlo @AVATARKUBA122 @Sandrinia @mrMarshalX @Mikiedbp @19michael86
@Gaussik @c0nst @fraciu @Bismuth @buntowniczaczupakabra @Arogancky @Nanuno
@PIAN--A_A--KTYWNA @spaduwa_mam_robote @TryWalkingInMyShoes @u8t3io3p
@MirkoMored @kizi @jabadabadupka @sudiczka @loki_the_prankster @Kowixx
@noname @dziabs @barto @felicitym
@prabab @Valisar @Alprazolam @Generalissimus @BlackNo1 @motokate
@BlackPinguin @Ledlea @heteropoda @pawqoo @jemand @
@Ktosnapewnoo @Kotuduchawinny @jaavi666 @Badass @shadowsniper @Mete0o
@ciezko_dzis_o_wolny_login @Shinigami @Hopsen @czarnykotlet @
@Fhrancuz @NajlepszyStalkerWZonie @taq @cebulandia @JaxBreew @damianbad_93 @Patrycjusz98 @xvlk @wolfKida
@Forty_Six_And_2 @szmyd @kugyrudy @MITIS @mannoroth @slayerNajlepszy @nitrod
@Igor_SNK @mikulelelele @Pawencjusz @KMS76 @bykubyku @bz333 @balbezaur @white_ @Yekan_east @usun_wreszcie_konto @OdeToSleep
@Mozenrath @MarianTonczyk @Muffin_Song @PikachuPTSD @Hatam @SpeedFight @BCRMockingbird @mkmkm @Bagiezta88 @
Dodatkowo nadmienie..
Akcja miała na celu promowanie wpisu z rozdajo tak by wiecej osób pomogło i wzieło udział:
https://www.wykop.pl/wpis/54148929/hejo-w-zwiazku-z-tym-ze-zdecydowanie-za-malo-zrobi/
Komentarz usunięty przez autora