Aktywne Wpisy

MonazoPL +61
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.1% (59)
- kit 54.1% (151)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.7% (69)

Zanim napiszecie:
Nie nie mam nic z tarczy bo moja branża się nie kwalifikuje.
Nie mam małego ZUS i nie mam żadnych zwolnień z czegokolwien.
Mam za to 300 do końca miesiąca i zawieszona działalność od grudnia.
Tak więc te święta będą wyjątkowe, dla mnie, ale mam nadzieję że kopalnie nie upadną, 500 plus będzie wypłacone , 13 urzędników nie są zagrożone, ani 13 emerytury.
Pozdrawiam serdecznie nasz rząd.
#dzialalnoscgospodarcza #firma #receopadaja
źródło: comment_160707807268P7mIQUfVvAigtkL1QJun.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Marcymon: dokładnie tak jest na wypoku. Pełno komentarzy typu jakto wielki pan przedsiębiorca złodziej prywaciarz nie ma piniendzy? Idź na etat jak się nie nadajesz do prowadzenia biznesu.
@PiersiowkaPelnaZiol: Ile podatków się płaci na zawieszonej działalności? Podpowiem - ZERO
źródło: comment_1607099677vg9Wby7v3rtVXa4lGkCait.jpg
Pobierz