Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
źródło: IMG_5907
Pobierz
se_mallo +194
obecnie by zadowolić w pełni jakakolwiek kartoflaną księżniczkę trzeba byc w top5% najlepiej zarabiających w Monako #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki
źródło: 1000007818
Pobierz

Jak u was wyglądały plany na to co robić po skończeniu szkoły? Myślał którykolwiek z sebixów i inceli o studiach? U mnie aktualnie 3 klasa elektryk, 20 osób w klasie bo po drodze 10 odpadło, na studia chce iść JEDEN gość, 3 osoby w tym ja chcą pracować jako elektryk, reszta ma totalnie wyebane i szczytem ich marzeń jest budowa w niemczech lub taśma w brosie
#techbaza #szkola #licbaza #pracbaza #studbaza
źródło: comment_1606129566BbArrnbB6Hx6X2Rby60JST.jpg
PobierzZ całej klasy mature zdawało coś koło 14 osób, zdało podobno 12. Część poszła na studia, głownie zaoczne.
@ali-agca: 15 lat temu, technikum elektroniczne, na studia poszła zdecydowana większość, ukończyła połowa z tych co poszła. Jednak nasza klasa nie przypominała pod żadnym względem zjebów z zawodówki. ¯\_(ツ)_/¯
W tej samej szkole były jeszcze klasy elektryk i mechanik ale tam był duży przesiew i
2 developerów i jeden manager w IT :D
reszta tera o--------a jakis szajs zeby zarobic godziwe pieniędze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1606175273sgZX66BeHCEOcPp3Js172W.jpg
Pobierz