Aktywne Wpisy
Mietek66348 +28
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +634
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

https://store.steampowered.com/app/1244530/Betelgeuse/
Po około 20 miesiącach pisania po godzinach nasza pierwsza gra powoli wchodzi na steam :)
Kupić jeszcze nie można, ale z kluczem steam zagrać można.
Jest to gra logiczna, w której chodzimy kostką.
Koncept niby prosty, ale jest trochę różnych mechanik i o ile na początku każde dziecko da radę to później jest zdecydowanie trudną grą logiczną.
Planujemy również wersję na androida, być może uda się tez na inne platformy (IOS? demo w sieci?)
Załączam trailer w wersji dłuższej, który trochę więcej gry pokazuje.
I ogłaszam #rozdajosteam
Wśród plusujących za pomocą mirkolos.pw (lub jeśli odmówi posłuszeństwa mirkorandom / random.org) rozlosuję 10 osób którym wyślę kluczyk. Dodatkowa zasada jest taka, że kluczyk musi zostać użyty. Jeśli w ciągu miesiąca nie zostanie użyty przekaże go komuś ponownie, także nie bierzcie ich na handel, oddajcie koledze.
Wyniki wylosuję 03.06.2020 o godzinie 21:00.
I mam prośbę do osób które ten kluczyk odbiorą. Feedback.
Chcemy wiedzieć co o grze sądzicie. Mamy zamiar wciąż ją rozwijać po premierze, także jest to dla nas ważne.
Szczególnie, ze nie siedzimy w branży gier zawodowo. Raczej opcja "rzuc korpo pisz gry, dobra, trzeba wrócić do korpo".
#gry #rozdajo #gamedev #steam #unity3d
@kajt:
Widziałem i grałem w kilkanaście takich gier. Klon klona klona. Kreatywność 0/10.
źródło: comment_1591172178frSl6145lEOQgrTfq1pxPx.jpg
Pobierz@krispello
https://mirkolos.pw/losowanie/49828111
Jako że mój błąd to dorzucam jeden
źródło: comment_15912145466zITykD9DB53gbTL2TsJkT.jpg
Pobierz@deryt: to, że klon klona, nie jest żadnym problemem, jeżeli celem jest po prostu zrobić profesjonalnie projekt i się czegoś nauczyć, lub zrobić coś co przyniesie zysk i ten klon klona klona zysk faktycznie przyniesie. Nie wszystko musi być innowacyjne ¯_(ツ)_/¯