Aktywne Wpisy

brazowooka_eS +59
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
źródło: 9812_MTRP_02_I_AUDI-C
Pobierz
luke-dolla7 +514
Z okazji Barbórki chciałbym życzyć górnikom:
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)

źródło: comment_1590323391N04AUzh0MPEWstytf4CDlq.jpg
Pobierz@Zelber: bo jedzenie trupów nie jest fajne?
That's it.
@Shagot: proponuję się dokształcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ależ oczywiście, że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po pierwsze mięso jest smaczne, po drugiego jego jedzenie wzbudza ból d--y wegetarian.
Win-Win ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kasahara: wywołuję dyskusje. A czy neguje? Spójrz na post nad swoim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zelber: Czyli czerpiesz przyjemność z bólu d--y innych? Ciekawe masz zainteresowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@biesy: Nie tylko białko się liczy ale masa innych mikroskładników. Pokaż mi jedną osobę, która nigdy nie jadła mięsa i wygląda jak kulturysta.
Niestety wmawiają ludziom, że można nie jeść mięsa bez konsekwencji, ale to tak nie do końca działa. Jak ktoś tak bardzo nie chce go jeść to
@allthethings: https://kwidzyn.naszemiasto.pl/adam-kuncicki-z-prabut-gosciem-dzien-dobry-tvn-opowiedzial/ar/c11-7558467
Jakich makroskładników nie jesteś w stanie dostarczyć na diecie bezmięsnej? Sam na takiej jestem i zastanawiam się czego mi brakuje ( ͡°
@biesy: musiałbyś zapłacić. i to extra za bycie mordercą rośliń.