Aktywne Wpisy

Madziol127 +22

nad__czlowiek +34
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza #pasjonat15k
2025 rok, miało być odbicie a wejdźcie sobie na linkedin i wyszukajcie #opentowork
Masa seniorów 7 lat expa w Javie bezrobotni PÓŁ ROKU xDDDDDDD
A wy się potem dziwicie że nie możecie znaleźć roboty? jak taki Marcinek rzuci 16k netto b2b mając 7
2025 rok, miało być odbicie a wejdźcie sobie na linkedin i wyszukajcie #opentowork
Masa seniorów 7 lat expa w Javie bezrobotni PÓŁ ROKU xDDDDDDD
A wy się potem dziwicie że nie możecie znaleźć roboty? jak taki Marcinek rzuci 16k netto b2b mając 7
źródło: Marcin1
Pobierz

W pracy mam kolegę, który mimo moich próśb wydaje tak głośne odgłosy podczas jedzenia i gada z pełną buzią, ze muszę zakładać słuchawki podczas jego posiłków żeby nie zwariować. Prośby oczywiście nic nie dają, słyszę za każdym razem, ze przesadzam i robię problemy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #zalesie #niewiemjaktootagowac #mizofonia
@szalonyonanista: jeśli o mnie chodzi, to w dalszym ciągu mocno irytują mnie takie odgłosy (to jest wręcz tortura, naprawdę), ale to toleruję i nie zwracam takiej osobie uwagi, bo przecież nie mam za co. Dana osoba nie mlaska, nie siorbie, po prostu wydaje podczas jedzenia odgłosy, nad
@not_foxy @fairy_dust @ponurytraktorzysta @CapoDiPtakMuzzapi: Mizotwojastara. To że niektórzy żrą jak świnie i nie mogą opanować swoich chłopskich nawyków to nie znaczy że ja mam coś że słuchem i nerwami -.-
@diway: na filmikach tez mi nie przeszkadza, ale jak na żywo ktos głośno je to tragedia
@Akamicz: U mnie to samo XD czasem od stołu odchodzę, bo
@bluehead: tez mi się zdarza pic herbatę z łyżeczka w kubku - co w tym irytującego? Dźwięk uderzania łyżeczki o kubek?
@oink_oink: Wiem wiem, psycholog uświadomił mnie jakiś czas temu :) Jak mam zły humor to faktycznie potrafi to doprowadzić do płaczu.
@kuhonnyje_rewaljucje: Współczuje i domyślam się jak musiało Cię to denerwować!
@aune8: ja w ogóle nie rozumiem
Komentarz usunięty przez autora