Wpis z mikrobloga

@Madziol127: żeby się nie okazało, że nasza Igusia nie jest wcale taka fajną dziewczyną na jaką wygląda, trenerzy zmieniani co chwilę, konflikt z matką (w sumie nie wiadomo o co), i jeszcze te ciągłe fochy i płacze
  • Odpowiedz
  • 13
@Szymas1234576847456: ja mam mój wipis z wymarzonymi trenerami zapisany, ten gdzie sceptycznie reagowałam na jego zatrudnienie też.

@Hans_Kropson chłopie gdybyś tyle zarabiał co on, to też byś wytrzymał. Jak Iga wygrała 4 szlemy za wiktorowskiego, a za szlema masz 12 milionów złotych, a wiktorowski miał z tego procent. To pomyśl jakie kwoty tam były na koncie.
  • Odpowiedz
żeby się nie okazało, że nasza Igusia nie jest wcale taka fajną dziewczyną na jaką wygląda, trenerzy zmieniani co chwilę, konflikt z matką (w sumie nie wiadomo o co), i jeszcze te ciągłe fochy i płacze

@welonka: chłopa chyba też nie ma żadnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
żeby się nie okazało, że nasza Igusia nie jest wcale taka fajną dziewczyną na jaką wygląda, trenerzy zmieniani co chwilę, konflikt z matką (w sumie nie wiadomo o co), i jeszcze te ciągłe fochy i płacze

@welonka: w mojej opinii to ona nigdy nie była taką fajna dziewczyną a spermiące do niej wykopki jeszcze bardziej mnie przekonywały do takiej opinii.
  • Odpowiedz
@welonka: Jakiś czas temu był wywiad z Sidorem. Bodaj w C+. No i opowiadał, że w juniorach to ona grzeczniutka nie była. Klęła jak szewc i często ojciec musiał interweniować. Ogólnie już od młodych lat miała problem z przyjmowaniem porażki.
  • Odpowiedz
Pewnie byla wkurzona za fatalną taktyke.

@Madziol127: a co tam za niby wielka taktyka jest w tym tenisie? Gówniara z paletkom jedyne co ma robić to mieć dobrą kondyche i trafiać w kort, a skoro bawi się w profesjonalny sport, to po prostu ma to robić na poziomie eksperckim i tyle.
  • Odpowiedz
żeby się nie okazało, że nasza Igusia nie jest wcale taka fajną dziewczyną na jaką wygląda

@welonka: Nie jest i nigdy nie była. Gdzieś z 2 lata temu wziąłem na warsztat trochę jej życia okołostadionowego/osobistego i tyle ile mi przyszło ocenić to Iga jest bardzo wyrachowaną dziewuchą z wielkim ego która ma problem z kontrolowaniem swoich emocji. Nie raz było trzeba ostro podnieść na nią głos żeby nie odwalała maniany,
  • Odpowiedz