Aktywne Wpisy

Zgrywajac_twardziela +101
Nei rozumiem, jak ludzie mogą chcieć zostać rodzicami. Jest tyle minusów, które przewyższają plusy. Ludzie, którzy decydują się na dzieci, są trochę egoistami – tylko po co im to wszystko, skoro tracą wolność, spokój i czas? Kilka minusów posiadania dziecka:
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko

Metylo +47

źródło: temp_file3007110461458781393
Pobierz
#tenis
Jak ten Wiktorowski 3 lata wytrzymal?
@Hans_Kropson chłopie gdybyś tyle zarabiał co on, to też byś wytrzymał. Jak Iga wygrała 4 szlemy za wiktorowskiego, a za szlema masz 12 milionów złotych, a wiktorowski miał z tego procent. To pomyśl jakie kwoty tam były na koncie.
@Hans_Kropson: zaczął trenować tak, żeby wszystko wygrywała, bo już nie mógł fochów znieść (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@welonka: chłopa chyba też nie ma żadnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@welonka: w mojej opinii to ona nigdy nie była taką fajna dziewczyną a spermiące do niej wykopki jeszcze bardziej mnie przekonywały do takiej opinii.
@Madziol127: a co tam za niby wielka taktyka jest w tym tenisie? Gówniara z paletkom jedyne co ma robić to mieć dobrą kondyche i trafiać w kort, a skoro bawi się w profesjonalny sport, to po prostu ma to robić na poziomie eksperckim i tyle.
Uwielbiam kiedy ekspert przyjeżdża na tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aloha_from_Hawaii: czyli narcyzka.
Jak są wyniki i sukcesy, to super miła, a jak są przegrane, to się zaczyna piekło.
https://x.com/madziol127/status/1890145532762349937
@welonka: Nie jest i nigdy nie była. Gdzieś z 2 lata temu wziąłem na warsztat trochę jej życia okołostadionowego/osobistego i tyle ile mi przyszło ocenić to Iga jest bardzo wyrachowaną dziewuchą z wielkim ego która ma problem z kontrolowaniem swoich emocji. Nie raz było trzeba ostro podnieść na nią głos żeby nie odwalała maniany,