Aktywne Wpisy
kaziuwichura +184
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
CorniShon007 +198
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
A co do Lufy miałem podobna sytuację, juz po boardingu okazało się że nie mamy pozwolenia na start bo na lotnisku docelowym jakaś
Ostatnio jak leciałem z Warszawy do Rzeszowa to na lotnisku byłem 3 dni wcześniej ze śpiworem i kanapkami.
@Shishu: A dla mnie podludzie ci co są na lotnisku 5 godzin przed odlotem. Latam kilkanaście razy w miesiącu, bywa, że na drugi koniec świata, wystarczająco dużo czasu spędzam na lotnisku, żeby jeszcze odwalać takie cyrki. Trzeba wykupować fasttrack i mieć silną psychikę.
@naprawtagi: Tak to jest jak amatorzy się pchają do zabawy.
Ostatnio jak leciałem z Rzeszowa do Szczecina, to specjalnie 6 dni wcześniej przyjechałem do Szczecina i sprzątałem pas do lądowania i upewniałem się, że jest wszystko w porządku. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
@krzywiecki-com: dlatego jak sie spóźnią to mają go potem bardzo dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jeden dzień wystarczy? Mam w październiku lot z Wawy i myślałem, że już czas się zbierać...