Aktywne Wpisy

Defined +707
titus1 +157
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

@naprawtagi: czy ty jesteś poważny? A pomyślałeś co by było gdyby po drodze były jakieś poważne awarie, kilka samobójstw albo podobnych rzeczy? Przed ważnym lotem warto być 2-3 tygodnie przed odprawą już na miejscu, dla pewności.
@Shishu: CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY...
Jakbym miała iść z zapasem na każdy samolot czy pociąg którym jadę w delegacje to bym marnowała kilka godzin w tygodniu na siedzenie na lotniskach. Jak mi się w końcu zdarzy, ze nie zdarze to zapłata za to będzie i tak mniej bolesna niż te alternatywnie nieprzespane godziny
Komentarz usunięty przez autora
W zeszłym roku jechałem pociągiem Białystok-Łódź jakoś w grudniu chyba - spóźnił się godzinę, psuł co chwilę na trasie, w Warszawie podstawili nowy skład. W kwietniu jechałem ponownie tym samym kursem - spóźnił się 40 minut. Z rozmów z pasażerami, którzy jeżdżą częściej dowiedziałem się, że
Komentarz usunięty przez autora