Wpis z mikrobloga

Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD
#zalesie
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bocislaw: polecam robić dokładnie to samo. Otwórz okna, podjedz autem, cokolwiek, i zacznij n---------c mansonem na pełen regulator. Tylko wtedy czarni i wojownicze owieczki boze zaczną na ciebie n---------c, bo ich tolerancja zawsze działa tylko w jedna stronę. Jak p--------e krucjaty.
  • Odpowiedz
@Marek1991 co to jest za pocieszenie? Argument na zasadzie "u nas jest źle gispodarczo, ale patrz synek co się dzieje w Afryce. Tam ludzie z głodu umierają." A idź z takim myśleniem w CH...
  • Odpowiedz
  • 2
@Bocislaw generalnie u nas to jest demokracja więc jak zbierzesz dostatecznie dużo mieszkańców z okolicy to będą musieli przestać dzwonić. Także zamiast wylewać swoje smutki w internecie to zacznij cioto działać.
  • Odpowiedz
@v1lk: I to przeświadczenie, że całe społeczeństwo powinno się dostosować "do mnie" - jakby były jakieś podstawy, żeby nawet od tego od innych wymagać. Bo "mi się należy" :D
  • Odpowiedz
@Shatter:

na zachodzie nie ma dzwonów?

Od 2 lat mieszkam w Szkocji i nie slyszalam zadnego dzwonu. 4 miesiace w stanach i tez zadnego dzwonu

W Polsce mialam mieszkanie prawie 2km od kosciola, tak daleko ze go nawet nie bylo widac, a walili w te dzwony jakby rano po OSP na kacu nawoływali
  • Odpowiedz
@Bocislaw: Dlaczego ateiści i LGBT zawsze dojebią się do chrześcijan? Mam rozumieć że LGBT i ateistów w krajach muzułmańskich nie ma? Macie "jaja" (mówię do kobiet) to walczcie o swoje!!! A nawet ci z Europy niech jadą wesprzeć tych w krajach arabskich. Po Polsce marsze równości dowozicie ludzi, pójdźmy dalej do ZEA, Arabii, Iranu...
  • Odpowiedz