Wpis z mikrobloga

Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD
#zalesie
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niezlosliwy_Rak: no skoro nie znasz to pewnie nie istnieją

Proponuję wrócić się do podstawówki, o ile się nie mylę właśnie tam już uczy się dzieci czytania ze zrozumieniem. Oczywiste jest to że jak mieszka się przy kościele lub twój dom nie jest odgrodzony jakimiś drzewami lub budynkami od kościoła to będziesz słyszał te dzwony. Piłem tylko do tych, którzy twierdzą że kościoły są tak liczne że nie ma miejsca w
  • Odpowiedz
Dlaczego ateiści i LGBT zawsze dojebią się do chrześcijan?

@rkowal1980: komuś przeszkadzają dzwony o 7 rano to pewnie ateista albo gej xD Może jeszcze mason albo Żyd? Po co się ograniczać
  • Odpowiedz
wspolczuje Ci naprawde problemow w zyciu. Ludzie mieszkaja przy torach kolejowych, przy autostradach, maja dzieci i potrafia spac, a Ciebie dzwony kosciola xD

@dziki_bulbazaur: inni mają gorzej wiec się nie p-----------j xD co za logika. Dzwony można wyłaczyć albo ich w ogóle nie włączać a samolot przed lądowaniem na silniki wyłącząć bo głośno?
  • Odpowiedz
@werdum18: Niektórym lotnisko przeszkadza, innym tor wyścigowy, Janusze kupujący mieszkanie nie są przesądni ani religijni, byleby było po ichniemu. Zlikwidować wszystko w c--j, ja chcę się wyspać, mnie w-----a budowa ok 50 m od okna, nawet w sobotę zaiwaniają, dźwigi itp. Ale jestem normalny nie pójdę skarżyć się że mam hałas.
  • Odpowiedz
@Bocislaw: we francji mam chatkę, kościół 20 metrow od niej. kościół zawsze zamknięty raz na miesiac moze cos tam sie dzieje. zegar n---------j dzwonem co godzine w nocy rowniez bo 5 razy o 5
  • Odpowiedz