Aktywne Wpisy

WielkiNos +1028
Zauważyliście, że jak idziecie z wózkiem alejką w markecie to jak stoi facet jakimś sposobem widzi cię z daleka i przesuwa wózek żebyś mogła przejść, odsuwa się, ogarnia, że są ludzie dookoła i nie jest sam.
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w

Lolenson1888 +139

#zalesie
@Bocislaw: Byłeś malkontencie w muzułmańskim kraju?
Jeśli nie, to stul mordę w kubeł.
Komentarz usunięty przez autora
@rkowal1980: dzwony nie muszą n---------ć, samoloty tak, karetki tak, budowa tak
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: Może tak często je słyszałeś jak byłeś mały i nie pamiętasz, że już od nich ogłuchłeś xD
Zresztą twój wpis ma jakoś pocieszyć OPa? Wesprzeć na duchu? Chwalisz się czy żalisz. Moja córka skończyła prawo.
Miastowym to teraz dosłownie wszystko przeszkadza. Założę się że kościół był wcześniej zbudowany niż twój dom.
Wy jestescie normalni? J----e debile
I potwierdzam, mieszkałem w muzułmańskim kraju i da się zauważyć wiele podobieństw. ( ͡° ͜ʖ ͡°) na przykład, że obie te religie to regresywna, semicka ciemnota.
@rkowal1980: o tym że nie da się wyłączyć silnika w trakcie lotu żeby nie zabić pasażerów samolotu? Nie wiem moze inżynierowie kontruktorzy silników odrzutowych?
Za to taki lipiec czy wrzesień nie ma żadnych świat, ani jednego. A to są ciepłe i ładne miesiące.