Wpis z mikrobloga

Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD
#zalesie
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U mnie na osiedlu jakiś parch co niedzielę o 9:00 na całą p---ę odpala mszę z jakiegoś Trwam czy Maryja, ()
  • Odpowiedz
ja 21 lat w Polsce i nie słyszę dzwonów

@Shatter: Może tak często je słyszałeś jak byłeś mały i nie pamiętasz, że już od nich ogłuchłeś xD
Zresztą twój wpis ma jakoś pocieszyć OPa? Wesprzeć na duchu? Chwalisz się czy żalisz. Moja córka skończyła prawo.
  • Odpowiedz
@Bocislaw: Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?
Miastowym to teraz dosłownie wszystko przeszkadza. Założę się że kościół był wcześniej zbudowany niż twój dom.
  • Odpowiedz
@Bocislaw: normalnie czytajac te wasze wysrywy ciesze sie ze nie musze sie uzerac z takimi debilami na codzien. C--j k---a nie pasuje ze dzwonio to sie wyprowadz najlepiej za granice hehe nie mati? XD
Wy jestescie normalni? J----e debile
  • Odpowiedz
Mieszkałem w Krakowie, Warszawie i na wsi. Jedynie gdzie słyszałem dzwon to z kapliczki właśnie na wsi. Bije o 12 godzinie. Podoba mi się to. Natomiast we wszystkich tych miejscach wkurzały mnie sebiksy upalajacy swoje BMW, ale co na to poradzisz no nic.
  • Odpowiedz
@Bocislaw: gratuluje pięknej kolekcji prawików, nawet gdyby z kościoła co niedziele gnojówka rozbryzgiwała się po całym osiedlu, to każda krytyka dla nich równałaby się lewactwu XD
I potwierdzam, mieszkałem w muzułmańskim kraju i da się zauważyć wiele podobieństw. ( ͡° ͜ʖ ͡°) na przykład, że obie te religie to regresywna, semicka ciemnota.
  • Odpowiedz
kto o tym decyduje?

@rkowal1980: o tym że nie da się wyłączyć silnika w trakcie lotu żeby nie zabić pasażerów samolotu? Nie wiem moze inżynierowie kontruktorzy silników odrzutowych?
  • Odpowiedz
@FilMaty98 ej ale za te święta 1.11, 25 i 26.12 oraz 6.01 to bym chętnie otrzymał dni urlopowe i sobie to wybrał wiosną albo latem. Po co mi tyle świat w trzech najpaskudniejszych miesiącach w całym roku? To są święta na zasadzie siedź cały dzień w domu albo idź gdzieś wydawaj pieniądze.

Za to taki lipiec czy wrzesień nie ma żadnych świat, ani jednego. A to są ciepłe i ładne miesiące.
  • Odpowiedz