Wpis z mikrobloga

Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD
#zalesie
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator

@Bocislaw: Najpierw przejedź się do muzułmańskiego kraju i doświadcz maratonu wycia ze wszystkich okolicznych meczetów o czwartej rano. Zrozumiesz wtedy, że ciężko te dwie rzeczy do siebie porównywać.
  • Odpowiedz
@Bocislaw: Ale się katolstwo zesrało w komentarzach xD. Nie, to nie jest WASZ kraj tylko wszystkich Polaków niezależnie od wyznania, a n-----------e dzwonami nikomu nie jest potrzebne. Nie wiecie na którą jest msza czy co? Dajcie żyć innym w spokoju, normalni ludzie mają gdzieś wasze modły do kawałka drewna.
  • Odpowiedz
zawsze możesz mieszkać gdzieś daleko, w lesie lub w jakiejś przyjemnej jaskini.

@v1lk:

nie zesraj się a jak ci przeszkadza to zmień kraj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
@Bocislaw bo wierzących i praktykujących jest więcej niż takich jak ty i mają to w dupie co ty tam sobie chcesz ()

@v1lk: nie wiedziałem, że w demokratycznym kraju większość może mieć w------e na mniejszość i jej prawa robiąc co im się podoba
  • Odpowiedz
@Bocislaw: wierz mi, zawodzenie muezzinów jest o rząd wielkości bardziej w---------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wolę żeby dzwonili tacy, co głoszą "miłuj bliźniego swego" niż tacy wyznający "zajeb wszystkich co nie są z nami"

A poza tym... 7 rano i Ciebie budzą? Weź się ogarnij chłopie, szkoda dnia( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD

@Bocislaw: Zgłoś na Policję (art. 51 par. 1 kw) a nie stękasz na Wykopie
  • Odpowiedz
btw wpierw wybudowano kosciół czy twoj dom/mieszkanie?

@viejra: czyli sąsiad który mieszka dłużej niż ty może Cię dowolnie w------ć, srać ci na podwórko itp bo dłużej od Ciebie mieszka czy co k---a? Co to za p------a zasada senioratu?
  • Odpowiedz
@neib1 Nie żartuj sobie z tą mapą XD Mieszkałem ten tydzień jakieś 400 metrów od kościoła na wsi i z otwartym oknem dzwony nie mają prawa mnie obudzić. Może wy po prostu tacy delikatni jesteście? XD
  • Odpowiedz