Aktywne Wpisy

tindeRoman +278
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
źródło: image_picker_08150C42-31B1-44B5-93FA-52772D693315-37175-00000FEE29E45957
Pobierz
Influ3nD +697

#zalesie
#!$%@? człowieku
Sen to zdrowie.
Jaki ból dupy. Może nie jeszcze #!$%@? więcej kościołowi i meczetow i koncerty rockowe w międzyczasie i niech to wszystko #!$%@?.
Takie hałasy powinny być wyjątkiem, a nie regułą. Niech to se dzwoni tylko w jakieś ważniejsze święta.
#!$%@? człowieku
Sen to zdrowie.
Jaki ból dupy. Może nie jeszcze #!$%@? więcej kościołowi i meczetow i koncerty rockowe w międzyczasie i niech to wszystko #!$%@?.
Takie hałasy powinny być wyjątkiem, a nie regułą. Niech to se dzwoni tylko w jakieś ważniejsze święta.
art. 25 ust. 2 Konstytucji RP, brzmi: "Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę wyrażania ich w życiu publicznym".
A to, że biedne niemowlęta polewają wodą, bo są naciskani przez rodzinę, to nie znaczy nic.
Dobra, sam uważam się za prawaka, ale już wiem czemu lewica drze łacha z was.
@Bocislaw: A wiesz od której jest Cisza nocna?
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawdziwą miarą polskiego katolicyzmu jest udział w mszach, a tu jak sam zauważyłes, wygląda to zgola inaczej.
@BiBiTheCat: Ty no nie wiem #!$%@?. Może podpowiesz? xD
źródło: comment_lvyPrbxdDPebDKla10lsLo2bTeOCZwkT.jpg
Pobierz