Wpis z mikrobloga

Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła n----------ą na pełen regulator, super państwo xD
#zalesie
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kto decyduje o tym czy wstając rano słyszysz dzwony kościoła, czy dźwięki budowy, czy karetki czy inne? Pytam się kto na o tym decydować?

@rkowal1980: czy ty nie rozumiesz że lecącego samolotu nie da się wyciszyć do zera? Dźwięku maszyn też i karetka na sygnale też musi być głośno żeby ludzie ustępowali jej drogi? A dzwonów można nie włączać, kto chce przyjść do kościółka to i tak przylezie
  • Odpowiedz
@werdum18: przeciez Ty wlasnie potwierdzasz moja logike, nie mozna wylaczyc silnikow zeby bylo cicho wiec trzeba sie przyzwyczajac. Nikt Ci lotniska nie przesunie tak jak i kosciola, a nie psioczyc „hurr durr kosciol mnie budzi”. Uwierz mi, ze zaden dorosly czlowiek nie daje j-----a o takie p------y, dla przykladku gimbow.
  • Odpowiedz
O jakie polackie narzekanie w niedzielny poranek. [...] Gorsze od dzwonów są stare gruzy upalane w nocy, motocykle, patusy desce morde, stare baby, niesforne dzieci i można tak wymieniać w nieskończoność.

@Kolarzino: i kto tu bardziej polacko narzeka XDDDDDDDDDD

• Odpowiedz
@Bocislaw: Zawsze mnie to zastanawia, tylu ateistów na wykopie, ale żaden nie wpadnie na pomysł założenia partii, wygrania wyborów, zmienienia ustroju. To już was przerasta? Korwin <5%
  • Odpowiedz