Aktywne Wpisy
Wilk__95 +47
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#kulinaria #restauracja
źródło: 1000087794
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Myślę że skoro tyle można zarobić to nie zostaje wam nic innego jak założyć dzialalność i zacząć sprzedawać kranówe z cytryną za 50 PLN :) a już za dwa miesiące będziecie jeździć Porsche na wakacje do na południe Włoch
W domu nie robie takich rzeczy, bo maja za duzo cukru zeby to pic regularnie a 1 szklanki nie ma
Za 4 spore świeże ryby w markecie włącznie z ich oczyszczeniem zapłaciłem 16 euro. Wczoraj za 850g lososia świeżego 14 euro. Dzban sangri, duże p--o czy dobry drin kosztuje 4-5 euro. Polskich Janusz juz p----------o całkowicie. Jak przyjeżdżam do polski to wolę o----c bułkę z biedry i kawałek kielbasy niż dać sie wyruchac
źródło: temp_file3389316031087820219
Pobierz@mam_spanko:
ku.wa ludzie czy ktoś was zmusza do zakupu?
@pieknylowca: no to super, co tobie stoi na przeszkodzie by skorzystać z takiej oferty :)
@wypokowytrol: kolejny sie przysrał, że ktoś oferuje ceny jakie chcexD Napisz mi co w tym s-------------o? Właściciel restauracji Cie okradł? Zmusił Cie do wydania tej kasy?
Zawsze możesz skorzystać z tańszych ofert więc w czym problem?