Aktywne Wpisy

Ana77 +35
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
NiebinarnyBizon +52

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

#kulinaria #restauracja
źródło: 1000087794
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Myślę że skoro tyle można zarobić to nie zostaje wam nic innego jak założyć dzialalność i zacząć sprzedawać kranówe z cytryną za 50 PLN :) a już za dwa miesiące będziecie jeździć Porsche na wakacje do na południe Włoch
W domu nie robie takich rzeczy, bo maja za duzo cukru zeby to pic regularnie a 1 szklanki nie ma
Za 4 spore świeże ryby w markecie włącznie z ich oczyszczeniem zapłaciłem 16 euro. Wczoraj za 850g lososia świeżego 14 euro. Dzban sangri, duże p--o czy dobry drin kosztuje 4-5 euro. Polskich Janusz juz p----------o całkowicie. Jak przyjeżdżam do polski to wolę o----c bułkę z biedry i kawałek kielbasy niż dać sie wyruchac
źródło: temp_file3389316031087820219
Pobierz@mam_spanko:
ku.wa ludzie czy ktoś was zmusza do zakupu?
@pieknylowca: no to super, co tobie stoi na przeszkodzie by skorzystać z takiej oferty :)
@wypokowytrol: kolejny sie przysrał, że ktoś oferuje ceny jakie chcexD Napisz mi co w tym s-------------o? Właściciel restauracji Cie okradł? Zmusił Cie do wydania tej kasy?
Zawsze możesz skorzystać z tańszych ofert więc w czym problem?