Wpis z mikrobloga

@mam_spanko @blahajo @zeek
Myślę że skoro tyle można zarobić to nie zostaje wam nic innego jak założyć dzialalność i zacząć sprzedawać kranówe z cytryną za 50 PLN :) a już za dwa miesiące będziecie jeździć Porsche na wakacje do na południe Włoch
  • Odpowiedz
@WykopekPol: @mam_spanko no czasem kupuje na 4 osoby masz niecale 9zl/ 250ml. Troche drogo, ale z drugiej strony w------e. Jak zamowie burgera z frytkami za 50 + to 9 to za 60cbln moge posiedziec ze znajomymi 2h na rynku w fajnej afmosferze i dobic 45g bialka. Wciaz dobry deal.

W domu nie robie takich rzeczy, bo maja za duzo cukru zeby to pic regularnie a 1 szklanki nie ma
  • Odpowiedz
@mam_spanko: w cukierni olsza koszt jednej szklanki to 20zl, lemoniada truskawkowa skład: lód, trzy mrożone truskawki, dwie pompki soku truskawkowego, woda z baniaka 5 litrowego, koszt składników nie będzie nawet 5pln xd
  • Odpowiedz
@mam_spanko kebsik w hiszpanii za 8 euro z napojem dzisiaj ( ͡º ͜ʖ͡º)

Za 4 spore świeże ryby w markecie włącznie z ich oczyszczeniem zapłaciłem 16 euro. Wczoraj za 850g lososia świeżego 14 euro. Dzban sangri, duże p--o czy dobry drin kosztuje 4-5 euro. Polskich Janusz juz p----------o całkowicie. Jak przyjeżdżam do polski to wolę o----c bułkę z biedry i kawałek kielbasy niż dać sie wyruchac
wypokowytrol - @mam_spanko kebsik w hiszpanii za 8 euro z napojem dzisiaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
...

źródło: temp_file3389316031087820219

Pobierz
  • Odpowiedz
ja sobie kiedyś przeliczyłem że taniej mi było lecieć wizzairem na Cypr, zjeść tam rybę i wrócić niż zjeść w centrum Warszawy

@pieknylowca: no to super, co tobie stoi na przeszkodzie by skorzystać z takiej oferty :)
  • Odpowiedz
Biznesmeni k---a jego mać. I nie chodzi o to,ze mi szkoda. Zdarza sie wywalić kupę siana na głupoty. Po prostu to jest s-----------o w bialy dzien

@wypokowytrol: kolejny sie przysrał, że ktoś oferuje ceny jakie chcexD Napisz mi co w tym s-------------o? Właściciel restauracji Cie okradł? Zmusił Cie do wydania tej kasy?
Zawsze możesz skorzystać z tańszych ofert więc w czym problem?
  • Odpowiedz