Wpis z mikrobloga

@NieBojeSieMinusow: to niech z pracy wylecą ci wszyscy co chodzą w marszach lgbt. Mi to nie pasuje, nie chcę jak ktoś na siłę wmawia mi że zboczenie jest normalne i to promuje, do tego lgbt mogą jechać po wszystkich a na nich nie wolno powiedzieć słowa bo przecież oni są biedni i nie mają żadnych praw, a jednak mają takie same prawa jak reszta społeczeństwa. Niech sobie robią co chcą
  • Odpowiedz
Ja się wypowiadam jako adwokat diabła, żebyście mogli się pomlaskać po odbytach, co też wspaniale się wyżej odbyło. Polecam się, bardzo proszę, nie musicie dziękować. Zasadniczo zgadzam się, że odwołanie do pracy "ja ich jeszcze z pożaru mam wyciągać" jest nędzne, ale mieści się w dopuszczalnej granicy. Nie napisał, że ich nie będzie wyciągał. Opinie i tęsknoty dotyczące Hitlera też każdy se może mieć, dopóki nie wychodzi to poza granice opinii/tęsknoty i
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi: To teraz zróbmy małą zamianę w jego słowach. Co byś powiedział gdyby ktoś napisał tak:

Jak tak czytam wypowiedzi polaków to zaczynam tęsknić za czasami Hitlera... Kur... jacy imigranci co wy pierdzielicie... zapraszam do mnie w okolice zobaczycie jak pięknie są tutaj traktowani polaczki i uwierzyć że ja ich jeszcze z pożaru mam wyciągać....

Zwolnić takiego Niemca z pracy czy to tylko jego prywatne poglądy i nic się nie
  • Odpowiedz
@gansevudei: Domyślam się, że chodzi o związki partnerskie. Szkoda, że ludzie są tak umysłowo ograniczeni, że nie rozumieją, że nie chodzi tylko o homoseksualistów, ale też ludzi, którzy nie chcą ślubu :/
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi: Czyli hipotetycznie mogę wyrazić opinię że Twoja stara nie mam mózgu skoro wychowała kuca imbecyla a za Hitlera wiedzieli co robić z niedorozwinietymi umyslowo. Nie ma problemu?
  • Odpowiedz
@Maou: Klepacka otrzymała tytuł honorowego członka Światowego Związku Żołnierzy Armii Krajowej za homofobiczne wypowiedzi pod adresem LGBT
przeproś za wyzywanie mnie i twoją ignorancję
  • Odpowiedz
@prawa_reka_sorosa:
Bronienie osoby, która "tęskni za Hitlerem", grozi, że jak ktoś przyjedzie w jakieś miejsce, to się z nim rozprawią i pisze, że nie ma ochoty ratować innych ludzi, a mimo to chwali się "służbą" - jak najbardziej ok, precz z poprawnością polityczną
Stwierdzenie faktu, że na PiS głosuje głupsza część społeczeństwa- jak tak można? Nigdy nie wygracie wyborów wy agresywne lewaki.
  • Odpowiedz