Wpis z mikrobloga

@saakaszi: wiesz, że odpisując na wpis blokujesz możliwość edycji xD? Ale miło z twojej strony, że powiedziałeś co ma dodać do wpisu, którego dzięki temu nad tobą nie może edytować :D
  • Odpowiedz
@SzukamNlcku:
-koleś, który tęskni za jednym z największych zbrodniarzy w historii ludzkości, pisze, że jak ktoś przyjdzie na jego teren, to mu w-------ą i niechętnie (lub wcale) wykonuje swoje obowiązki
-ludzie, którzy walczą o swoje prawa zbierając się w tłum i wychodząc na marsz
Genialna analogia, godna ameby

lgbt mogą jechać po wszystkich a na nich nie wolno powiedzieć słowa

Coś ci się chyba pomyliło. Niemal wszystkie najpopularniejsze internetowe strony
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@gansevudei: nie lubic moze sobie kogo chce, ale szerzyc takie glupoty w internecie pod swoim imieniem i nazwiskiem do tego jawnie piszac ze nie bedzie swoich obowiazkow wykonywac wobec pewnej konkretnej grupy osob to powinien wyleciec z hukiem.
  • Odpowiedz
@gansevudei: nie można wyciągnąć wobec niego żadnych konsekwencji o ile rzeczywiście nie dopełni swoich obowiązków służbowych i rzeczywiście jawnie odmówi uratowania kogoś z pożaru i nie zrobi tego. Póki co to jest jego prywatna opinia, jego zdanie, które może mieć i mogą mu skoczyć co najwyżej.
  • Odpowiedz
@hlavni_nadrazi: no tak, idiota piszę, że tęskni za hitlerem a taki debil jak ty jeszcze go broni XD Powinieneś skończyć tak samo jak ten zjeb. Czyli niedługo stracić pracę i w najlepszym wypadku zostać wykluczonym ze środowiska.
  • Odpowiedz
@gansevudei: Pamiętam jak tutaj na Wypoku jakiś ratownik mi groził i napisał coś w deseń, że jeśli będę miał pecha że mnie kiedyś miałby ratować bo by mi zaaplikował pavulon. Nie do końca pamiętam jak to sformułował, ale kontekst jest taki, że gość napisał o tym jak z powodu zakazu handlu nie ma jak kupić coś sobie do jedzenia w niedzielę na dyżurze, a ja mu napisałem, że przecież stacje
  • Odpowiedz
@Rimfire: i co obsrales się, że cię wezmą łowcy skór z łodzi?? Chłopie, to jest wykop, koleś tak napisał i za 5 minut miał to pewnie w dupie. A ty to nosiles w serduszku do dzisiaj xD trochę dystansu, serio przecież większość wpisów nie jest na poważnie....
  • Odpowiedz