Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +158
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +538

#pytanie #praca #pracbaza #konstruktor #cad #inventor #autocad #laptopy #komputery #projektowanie
Komentarz usunięty przez autora
@m_pom: Ogólnie miałem najpierw iść w coś innego za lepsze pieniądze, nawet sobie już to zaklepałem, ale ten konstruktor wydaje mi się bardziej prestiżowym stanowiskiem, niestety pieniądze gorsze niż obecnie jako operator cnc, ale mam nadzieję że to zaprocentuje w przyszłości?
@
Co do inventora nigdy go nie uzywalem, ale dobrze zrobiony program powinien usypiac/zamrazac nieuzywane czesci.
Co do lapka, patrz na to czy chlodzenie jest dobre i procesor nie ma niskiego limitu TDP.
Grafika nie jest aż tak używana, bardziej procesor.
Komentarz usunięty przez autora