Aktywne Wpisy
Gnieciak +233
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +91
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

Na schudniecie? Na mase? Na to zeby przezyc do jutra?
Tu nie ma praktycznie bialka,
Węglowodany 7,30 g
w tym:
cukry 3,50
To już lepiej daj trochę tego sera białego rano, a troche wafli również na wieczór.
Taka zamiana.
I tak jak pisze @Estetykatopodstawa w zasadzie białko wypadałoby żeby znajdowało się w każdym posiłku (ok. 30g)
@kacperpzn Czyli najlepiej zmniejszyć ilość wafli z 4 powiedzmy do 2 i w ich miejsce zjeść kosteczkę twarogu chudego?
Mimo wszystko lepiej ściągnij aplikację myfitnesspal/fitatu i kontroluj na bieżąco co jesz :)
Ktos ostatnio polecil taka stronke, nie wiem nawet co na niej jest bo nie zaglebialem sie ale podobno jakies przepisy tylko nie wiem czy stricte dla osob co cwicza czy po prostu ustawiasz sobie np. 2 tys kcal i masz jakeis tam generatory czy coś. looknij moze pomoze.
Zajelo mi to 2 minuty, w internecie tez masz poradniki jak to zrobic.
Prosta dieta do przygotowania? Spoko sniadanie + 3x kurczak ryż + kolacja, gotujesz te 3 obiady na 3 dni na raz i myslisz tylko o sniadaniu i kolacji kazdego dnia + raz na