Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +103
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
W skrócie:
-Nie duże, może być sportowe/kompakt, może być 4osobowe. Jestem kawaler więc luz ;D
-130km to myślę takie minimum. 1.6-2.0 silnik.
-Raczej benzyna gdyż nie robię jakichś dużych dystansów(do pracy, na zakupy, rzadko gdzieś dalej. Więc częściej dystanse 10-25km niż 25<x. 12-18tys rocznie)
-Klimatyzacja
-Spalanie spoko by było nie przekraczające 11l. Chociaż myślę że da radę coś do 9L.
Oczywiście jakieś wszelkie pierdólki jak podgrzewane siedzenie, ledowe światła z chęcią bym przygarnął.
Bardzo jestem napalony na wv scirocco 2.0 w benzynie. Co myślicie?
Z góry dziękuję za pomoc :)
#auto #samochod #pomoc #motoryzacja #autozakupowapomylka #opel #seat #renault #kia #hyundai #toyota #skoda #vw #volkswagen
Mało pali
Cztery osoby
Benzyna bez problemu z gazem
To polecam Tico za 8k
Minus
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@advert
@dzejkuo a jakaś bmka 5tka? Coupe?
@budus2: Peugeot poprawił błędy BMW ale tylko w wersjach 270KM (czy ile tam miała ta najmocniejsza), czyli jedynie RCZ-R. W ogóle zresztą nie jest to co prawda taka tragedia jak TFSI ale ja i tak odpuściłem RCZ-ta przez to.