Tak sobie z ciekawości dodałem całe żarcie które jem od mcy. Na 30 dni wychodzi 499PLN. Jest wszystko co potrzeba, dobre mięsa, warzywa, owoce, kasze jaglane, chleb sam robię itd. i na dodatek 100% gluten free bo nie jem glutenu. Dokładnie taka ilość żarcia przechodzi przeze mnie w 1 mc. Czyli można jeść zdrowo za cały miesiąc płacąc tylko 499PLN #cebuladeals #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie #mikrokoksy #dieta #silownia #bezglutenu #glutenfreeboners #zdrowie #jedzenie #gotujzwykopem
@asddsa123: Propsuje taki styl życia. Sam się zbieram by tak zacząć, niestety mam taką malą lodówke "3/4" z jednokomorowym zamrażalnikiem. Tylko u Ciebie widzę mała różnorodność warzyw i owoców, żadnych papryk, grzybów, kiwi itp. No i nie wiem jakie dania z tego robisz. Sam dawniej kupowałem tylko tak, by na talerzu ułożyć razem kilka rzeczy o najlepszym stosunku odżywczość/cena ale po paru miesiącach mi to bokiem wychodzi i znów zacząłem
@Doleginho: w sumie to muszę zwrócić honor bo z tesco value kupowałam tylko 2-3 razy twaróg i mrożoną fasolkę i było ok. Za to sama marka Tesco czasem zaskakuje. Przykładowo makrela w sosie pomidorowym ma dobry skład, mają całkiem dobrą pastę za jakieś 2 z groszem, która ma odrobinę mniej fluoru od reszty, a to już coś (⌐͡■͜ʖ͡■) reszty na poczekaniu nie
Wołowina jest najbogatsza w kreatynę i bezpośrednio wpływa na poziom testosteronu (w bardzo małym stopniu ale jednak). Do tego jest cholernie smaczna! A inne rodzaje tłuszczów mam z orzechów, serów czy omegi-3, więc wszystko się zgadza :)
@berti: @biurwa: + jeszcze ryby są bardzo mało kaloryczne, dużo droższe i cięższe do przyrządzenia i przechowywania przez tyle dni w lodówce. Same negatywy :P
@biurwa: ale też i trenuje prawie codziennie siłowo na bardzo wysokiej intensywności, więc to też trzeba brać pod uwagę, bo inaczej odbija się to na mnie niż chociażby na 50 letnim Januszu siedzacym na kanapie :)
ten twarog i szyneczka to tylko dodatek do smaku raz na jakis czas.. w ogole nie jem wedlin bo to syf... jem 7-8 jaj dziennie 250gr miecha dziennie, pol kg fasolki i z pol kg ziemniakow na obiad... mowisz ze malo kcal leszczu :P
@asddsa123 i czego wyzywasz od leszczy jak gość ma rację:) to co tu wypisałeś to jak wspomniał @koniarek rzeczywiście zamyka się w jakichś 1300-1400 kcal, z
@asddsa123 jak na bordo piwniczaka to nieźle, w sam raz aby zaspokoić egzystencję przed monitorem na tydzień ( ͡°͜ʖ͡°) no i zamrażarka pewnie w piwnicy (✌゚∀゚)☞
@asddsa123: jak dla mnie mało mięsa, a warzyw jeszcze mniej. Nie przeżyłabym, chyba że upychając się suchymi kaszami. Ja bym tyle zjadła w 2 tygodnie ;< czyli jednak dużo jem ;<
Jest wszystko co potrzeba, dobre mięsa, warzywa, owoce, kasze jaglane, chleb sam robię itd. i na dodatek 100% gluten free bo nie jem glutenu. Dokładnie taka ilość żarcia przechodzi przeze mnie w 1 mc. Czyli można jeść zdrowo za cały miesiąc płacąc tylko 499PLN #cebuladeals #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
#mikrokoksy #dieta #silownia #bezglutenu #glutenfreeboners #zdrowie #jedzenie #gotujzwykopem
źródło: comment_k0R3wGV2xesmXCQEvYy9ngidu5SkeGlN.jpg
Pobierz@biurwa: wołowiny jest zawsze za mało. zawsze
Wołowina jest najbogatsza w kreatynę i bezpośrednio wpływa na poziom testosteronu (w bardzo małym stopniu ale jednak). Do tego jest cholernie smaczna!
A inne rodzaje tłuszczów mam z orzechów, serów czy omegi-3, więc wszystko się zgadza :)
@asddsa123 i czego wyzywasz od leszczy jak gość ma rację:) to co tu wypisałeś to jak wspomniał @koniarek rzeczywiście zamyka się w jakichś 1300-1400 kcal, z