Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +22
Mam mały problem z sąsiadką zostawiającą śmieci pod swoimi drzwiami (kartony, kawałki mebli, worki z ubraniami). W-----a mnie ten widok. Próbowałem wszystkich metod: rozmowa (arogancka odpowiedź), zgłaszanie (brak reakcji), w-------e do windy (mieszkańcy się zwrócili przeciwko mnie). Co mam zrobić bo gadam do ściany i równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem... #mieszkanie #sasiedzi #logikarozowychpaskow #londyn

rozowyslonikx +27
chłopak z #tinder przyszedł w takim rozpadającym się plecaku, podziękowałam mu i wróciłam do domu #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jest wszystko co potrzeba, dobre mięsa, warzywa, owoce, kasze jaglane, chleb sam robię itd. i na dodatek 100% gluten free bo nie jem glutenu. Dokładnie taka ilość żarcia przechodzi przeze mnie w 1 mc. Czyli można jeść zdrowo za cały miesiąc płacąc tylko 499PLN #cebuladeals #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
#mikrokoksy #dieta #silownia #bezglutenu #glutenfreeboners #zdrowie #jedzenie #gotujzwykopem
źródło: comment_k0R3wGV2xesmXCQEvYy9ngidu5SkeGlN.jpg
Pobierz@asddsa123: jesteś uczulony?
Właśnie kończe taki miesiąc za 100zł. Musze powiedzieć, że ani razu nie byłem głodny-ba!-momentami byłem nawet przejedzeony, zapchany.
Nie zaliczam do jedzenia pica, co chyba oczywiste, bo jedzenie to jedzenia a picie to picie i na samą Cole wydałem koło 200zł(2 litry dziennie, czsami jescze wieczorem dokupowałem litrowa
Proste historie, hortex, mrozna kraina, tesco, moze roznia sie czyms kompozycje smakowe z jakimis tam dodatkami jak miod, czy slonecznik.
Tak to nawet woreczki z przyprawami wygladaja identycznie.
Tylko ze prosta historia czy chinska tesco value to 50% ceny hortexu :)