Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Proszę o pomoc, nie umiem wpisać w tabelce swoich danych. Czy mogę tu wpisać wszystko, a ktoś by był tak miły i moim imieniu uzupełnił rubryki.
  • Odpowiedz
Jakiś czas temu poczytałem, że takich sklepów było od groma. Od nowego roku znalazłem 2 które działały na podobnej zasadzie. Nasza sprawa wygląda jakby była to ich robota tylko z większym doświadczeniem.
  • Odpowiedz
ja wrócę do tych telefonów,dzisiaj policjant mnie pytał kto jeszcze i chciał konkrety,wiarygodne a tak ja mu że jest strona i wykop i na internecie...a on krótko przez co był nie miły...oni potrzebują konkretów.Inaczej ma się sprawa gdy mówimy tu są osoby poszkodowane i ich nr telefonów,są to osoby z którymi można porozmawiać.nie wiemy w takim wypadku jak wiarygodna jest ta lista bo to każdy może napisać,poprzestawia literki i już ma nr.
  • Odpowiedz
@jaroslaw-gajdzinski: Dlatego byłem za tym żeby do zgłoszeń dołączać potwierdzenia przelewu. Ale niestety nikt tu nikogo nie zna osobiście i nikt nie wie kto naprawdę by przechowywał te dane. Policja by chciała żeby wszystko było podane na tacy, już się do tego przyzwyczaiłem.
  • Odpowiedz
policja z Łodzi sama kontaktowała się mailowo z osobami z listy (ale wtedy była o wiele mniejsza) ale prosili żeby na razie odpisywały osoby z tamtego regionu, ja na wszelki wypadek teżim dane kontaktowe wysłałam jakby jednak ktoś od ich zajmował się tym globalnie
  • Odpowiedz