Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@otto69: Ja dziś złożyłam takie zawiadomienie do swojej miejscowo prokuratury na sklep z danymi jakie podawali na stronie na tego dłużnika Sławomira W.
  • Odpowiedz
Witam, do tej pory przyglądałem się biernie wszystkiemu co tu się dzieje, ale także jestem jednym z poszkodowanych i odpuszczać nie zamierzam. Chętnie przyłączę się do pozwów zbiorowych czy zeznań dla prasy, TV. Na Policji też zamierzam zgłosić zawiadomienie....

Dalej nie mogę uwierzyć jak łatwo daliśmy się naciąć...
  • Odpowiedz
Daliśmy się zrobić w butelkę, trudno.
U mnie było to tylko 150zł, ale i tak ich nie odpuszczę. Trzeba będzie złożyć zawiadomienie.
  • Odpowiedz
@byczek_1988: Wiesz ja bym nie dał się naciąć gdyby nie to, że strona skąpiec.pl mnie przekierowała na tą stronę. Co ważniejsze na skąpcu.pl były opinie z opineo czyli tak zwane fake'i. Jestem w szoku, że tak łatwo dodać tam opinie pozytywną. A gdy kilka dni temu chciałem i wrzucić negatywa to się modernizator nie zgadzał. Dopiero dzisiaj się pojawił mój negatyw.
  • Odpowiedz
No przykre to, pewnie każdy z nas do ostatniej chwili miał nadzieje, że dostanie ten towar :( Składajcie jak najwięcej zawiadomień także indywidualnie i to jak najszybciej bo sprawy administracyjne muszą mieć swój bieg, wiadomo... A do tych którzy zgłaszali na Policję i kazano im czekac - należy zgłosić, że firma usunęła strone internetową - to dowód ewidentny na ich nieuczciwość.
  • Odpowiedz
@byczek_1988 ja siebie nie biczuję. To jest bardzo zuchwałe oszustwo. Dawno nie słyszałem żeby ktokolwiek był tak oszukany i różne powody mogły ludźmi kierować przy zakupie. Strona była profesjonalnie przygotowana.

Ja jutro idę na policję i zgłoszę w prokuraturze.
  • Odpowiedz
Ja chyba straciłem zaufanie do serwisu nokaut pl, który mi te stronę polecił.
Wolę trzymać się starego, dobrego morele, bądź komputronika....
  • Odpowiedz
@MichQ30: Ja zamawiałem dysk z agito.pl w tym samym czasie. Jeszcze byłem zły, że skąpiec nie znalazł że na electrocenter ten dysk był tańszy :/ Dobrze, że go nie zauważyłem, bo był stracił dodatkowo 200zł.
  • Odpowiedz
A ja sobie zamówiłem obudowę, teraz dodatkowo będę musiał zamówić ją sobie jeszcze raz, drożej...
Dziwnie niska cena, a mój zmysł coś nie zadziałał.
  • Odpowiedz