Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Firn. Fajnie, że zająłeś się sprawą od początku i mimo zwrotu kasy działasz dalej. Szczeże---- czytam to od początku ale miałem nadzieję, że jest ok ( głupi ) Jeszcze raz pozdrawiam i proszę nie odpuszczaj mimo swojego małego sukcesu. Myślę, że dużo ludzi liczy na Twoją pomoc- w końcu jesteś tu od początku.
  • Odpowiedz
@adambuj nie otrzymałem zwrotu pieniędzy, Też jestem poszkodowany :)

@mar1255 po prostu znajdź swój wpis i w polu gdzie powinno być województwo dodaj komentarz ze swoim województwem.

Miałem dzisiaj być ale będe w poniedziałek. Nie zdażyłem przed zamknięciem biura podawczego prokuratury.
  • Odpowiedz
Czytałem wcześniej że wycofujesz się z listy. 1 dzień i 5 godz. temu napisałeś "otrzymałam zwrot pieniędzy (o co nie prosiłam), ale z tego co widzę miałam dużo szczęścia." . Nir rozumiem...
  • Odpowiedz
Byłem dzisiaj na Policji,sprawa została zgłoszona,na liście dodałem swój nr tel.i miejsce zgłoszenia sprawy.Ułatwi to koordynację Policji.Wysłałem podziekowania do OKAZJE.INFO z opisem promowania takich sklepów i otrzymałem odpowiedz:
Szanowny Panie, Dziękuję za szczegółowe informacje dotyczące problemu ze sklepem Electro Center. Zostaliśmy również poszkodowani przez ten podmiot. Niestety, nie mamy prawnej możliwości zweryfikowania, czy firma zamieszczająca swoje oferty w porównywarce ma złe intencje i będzie chciała kogokolwiek oszukać. Na naszym serwie sklepy jedynie
  • Odpowiedz
ok! zwracam honor!!! to było wklejone. Firn- przepraszam, trzymaj rękę na pulsie. Wysyłacz- widzę, że czuwasz- Fajnie!!!!
  • Odpowiedz
Jeśli ktoś bedzie miał problem ze zgłoszeniem na Policję, bo nie upłynął termin zakupu niech powoła się na te forum!!! Żadna wieś i żaddne miasto nie może przyjąć zgłoszenia!
  • Odpowiedz