Aktywne Wpisy

NauczonyRoboty +115
źródło: 1000003250
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +260
Niech AI zastapi w koncu tych techbrosow xD Troche to zasatanawiajace, ze mozna byc inteligentnym, a wciaz pisac takie glupoty pod wlasnym nazwiskiem.
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
Btw. Wystarczy, ze korpo zacznie wyplacac nadgodziny, to ludzie chetnie sie poswieca, zeby np. potem nadplacic kredyt
#pracait #praca #it #kapitalizm
źródło: Screenshot_2025-09-29-06-22-36-169-edit_com.android.chrome
Pobierz

@Taco_Polaco: to jest esencja s----------a wykładowców w Polsce, szczególnie tych wiekowych. Dodaj do tego "jestes prof wyżej sram niz dupe mam" + pycha i pogarda wobec studentów - masz charakterystyke typowego wykładowcy(mi sie taki nawet cwel młody anglista zdarzył co za prosbe moją, wyprosił mnie z zajec, choc
źródło: comment_tqwyBXV8lM1TF3Erz5wqo2msfU3RiBwJ.jpg
PobierzTypowy komentarz, nie jestes oryginalny.
W innowacjach i rozwoju gospodarki bierze udział nieliczny procent społeczeństwa, często imigranci a to że Stany są większe to i łatwiej aby ta grupka liczyła więcej ludzi niż w takiej Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=NK0Y9j_CGgM i bardzo ładnie argumentuje swoje stanowisko, wydaje mi się, że jednak to on ma rację w kwestii poziomu szkolnictwa w USA.
@NoMercyMan: W tej kwestii dużo się w Polsce zmienia/zmieniło. Może nie zwiedziłem setek szkół ale
@Taco_Polaco: Przecież w Polsce też coś takiego starają się wprowadzać i jest to straszne rakowisko. Modne hasełka (najbardziej rakotwórcze to "innowacyjność"), które sprowadzają się do nauki opakowywania gówna w kolorowy papierek.