Aktywne Wpisy
managerstrategii +390
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +56

Pod maską 6-cylindrowy diesel o pojemności 3 l. To zdecydowanie najlepiej brzmiący motor w swojej klasie. Start do niego może mieć ewentualnie 3.0 TDI z Audi, ale to wciąż nie to samo. Silnik w BMW rozwija 381 KM i 740 Nm. Wczoraj kilka razy się zdziwiłem kiedy ruszałem na mokrym, ze skręconymi kołami i xDrive nie pozwolił tym 740 Nm nawet na chwilę zerwać przyczepności. Nie było też czuć przesadnie dużej ingerencji ESP. Mało tego - traktowane łagodnie w mieście pali 8 l/100, przynajmniej na razie.
Dla mnie cały ten samochód to absolutny kosmos. Jeździłem maszynami mocniejszymi, szybszymi, bardziej agresywnymi i droższymi, ale mimo to to BMW robi niesamowite wrażenie.
Jak zawsze - jeśli macie jakieś pytania, walcie śmiało.
#samochody #motoryzacja #prawilnebmw #wykopcarsavenue #bmw
Więcej o pracy dziennikarza i fotografa motoryzacyjnego znajdziecie pod moim tagiem #mzcars
źródło: comment_Imu1jGgKWXxDxlHbCc5gHOY5Djfi0Kao.jpg
Pobierz@Dziekan5: Jak zakończyła się ta sprawa z wypadkiem przy którym podałeś swój numer by ewentualnie pomóc w sprawie oc?
@Dziekan5: Co tu się o------o. Ci z BMW myślą, że jak napiszą M999d to ludzie kupia bo to ma prawie 10 litrów :D BMW M550d, to się powinno nazywać BMW M300d, no może w przypływie emocji M530d
@stalowydamian: Jeździłem Mercem i Audi:
http://autokult.pl/4203,mercedes-benz-klasy-e-350-bluetec-amg-w212-test
http://autokult.pl/25502,audi-a6-3-0-tdi-tiptronic-quattro-avant-vs-allroad-test-porownanie-opinia-spalanie-cena
Minęło za dużo czasu między jazdami, żeby powiedzieć który był bardziej komfortowy. E najmniej mi pasowała, ale myślę, że
źródło: comment_kAIOuXgXnFmbejiOYZGRjSLbLHFmZQXs.jpg
Pobierz