Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +84
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +43
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

KISNE ZAWSZE GDY WIDZE POLSKA ARCHITEKTURE DOMOW JEDNORODZINNYCH. XD
w skrocie
1. kolumienki wszystkich rodzajow, korynckie, doryckie, jonskie
2. wiezyczki jak z zamku gargamela
3. z-----e barierki i ogrodzenia
4. wrota jak w palacu zamiast drzwi dla bialych ludzi
Powiedzcie architektomirki czy taki z-----y styl tylko sie robi tera w cebulandii czy klient nasz pan?
to jest tak jebitnie pretensjonalne i bez gustu, ze brakuje tylko tam nasrac.
źródło: comment_6gr8baWzwSie7WrChpXXKLuNTfnlPFtf.jpg
PobierzPrzede wszystkim gratuluję i dziękuję. Za tę jakże wnikliwą i cenną psychoanalizę. Tę kawalerkę oraz stan posiadania pozwól, że przemilczę, bom niegodzien polemiki z internetowym wróżbitą.
Inwektywy, które napisałem, są adekwatne do poziomu intelektualnego, jaki reprezentujesz. Nie mam w zwyczaju owijać w bawełnę i nazywać szamba perfumerią. Zabolało, trudno, nie przejmuj się - to tylko internet. Spuszczasz się tu od dłuższego czasu nad
Przeczytaj to, i zastanów się 5 razy, zanim znowu się skompromitujesz.
http://www.inzynierbudownictwa.pl/wydarzenia,relacje,artykul,tak_sie_buduje_w_usa,2763
@Donk_von_Fisher:A mnie tylko rozwala mnie gdy czasami widzę wielki pałacyk - niczym z filmu "Północ-Południe", taki którego od wielkiej spiżowej bramy powinno dzielić kilkaset metrów idealnie przystrzyżonego trawnika... walnięte całe 4 metry od płotu tuż przy ruchliwej ulicy. Częsty widok w Magdalence :)
To wygląda dosłownie jak manifest
jak można być tak nieostrym i nie wiedzieć jak działa hipoteka to ja nawet nie xDDD
@NuGuns: przecież większość tych "dworków" to nie dworki tylko domy inspirowane dworkami, więc odpada spełnianie
Tak podejrzewałem :p Ale analizując to jak udzielasz się pod tagiem myślę, że ciężko byłoby dla Ciebie znaleźć coś współczesnego
źródło: comment_sgLXnhlF14vHukwYmzLhwmjpma79UYFb.jpg
Pobierzźródło: comment_LvKF7ODs8WFVMXcso9DHijjzkWgjURG9.jpg
Pobierzźródło: comment_z2dQpwHdn9bFtLdUDvp1uCb8a8kotnr4.jpg
PobierzI szczerze powiedziawszy ja najbardziej w nowoczesnej architekturze nie lubię właśnie tej kanciastości i ciemnych, chłodnych kolorów - ciemne, drewno w zimnym odcieniu, ściany, podłogi, sufity we wszystkich odcieniach szarości, chrom i metal. I pełno ostrych kątów. Aż mi się zimno robi na samą
w ramach edukacji proponuje:
- "Gust nasz pospolity" - Błażej Prośniewski
- "Wanna z kolumnadą" - Filip Springer