Cześć wykopowi kucharze!
Napiszcie jak przygotowujecie rybę do spożycia np. dorsz?
Ja obtaczam w mące, potem w roztrzepanym jajku i na koniec w bułce tartej. Po usmażeniu ryby na oliwie ok. 15 minut, to ryba ma wyczuwalną strukturę, a jeśli rybę obtoczę tylko w bułce tartej (ryba się rozwala już na patelni) to tej struktury nie ma.
Moje pytanie: Czy panierka 1 (mąka,jajko,bułka) sprawia, że ryba potrzebuje więcej czasu na patelni, aby
Napiszcie jak przygotowujecie rybę do spożycia np. dorsz?
Ja obtaczam w mące, potem w roztrzepanym jajku i na koniec w bułce tartej. Po usmażeniu ryby na oliwie ok. 15 minut, to ryba ma wyczuwalną strukturę, a jeśli rybę obtoczę tylko w bułce tartej (ryba się rozwala już na patelni) to tej struktury nie ma.
Moje pytanie: Czy panierka 1 (mąka,jajko,bułka) sprawia, że ryba potrzebuje więcej czasu na patelni, aby
Czy jeśli dodałam komentarz pod jakimś postem i ten ktoś mnie zablokował, to nie widzę na swoim profilu tej aktywności czy po prostu ten ktoś skasował wpis? I ile ma się czasu na skasowanie posta? Bo z tego co wiem, komentarz mogę skasować w ciągu 10 minut, potem już nie.
#gownowpis #wykop
Jeśli znasz tylko tag, no to musisz przejrzeć po kolei strony tego tagu jedna po drugiej
Jak wpis zostal usunięty, ale znasz nazwę użytkownika, to mogę ci pomóc znaleźć usunięty wpis w Archiwum X, nad którym obecnie pracuje
Tam są wszystkie usunięte wpisy.
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Archiwum-X
---
🟢 37 osób online na kanale #wykop
💭 Mikroczat | 📘 Instrukcja | 🧷 Skrypt logowania na Mikroczat