Aktywne Wpisy

susel380 +194
N-------m się, zjarałem, o------m podłego chińczyka teraz pale faja i oglądam yt i nic lepszego mnie w najbliższym czasie nie spotka xD
Odesseiron +1
Jak duża to jest usterka? Wrzuciłem kolejne zdjęcie w komentarzu.
#samochody #auta #mechanikasamochodowa
#samochody #auta #mechanikasamochodowa
źródło: image
Pobierz

@JoeGlodomor: różowy batmanie, prosisz się o ała (・へ・)
@JoeGlodomor:
źródło: image
Pobierz@SystemHalted2_0: a potem w Windowsie trafiasz na wyszukiwanie w internecie, co wyłącza się jednym prostym do znalezienia przełącznikiem w ustawieniach i nagle następuje zesranie
@JoeGlodomor: problem to chyba wynikał z tego, że ta funkcja jest tak bezużyteczna, i do tego włączona domyślnie, jakby to była najwspanialsza funkcja w systemie.
@JoeGlodomor: Jak będziesz starszy to zrozumiesz jak wiele nowych rzeczy jest gorszych od starszych wersji. Właśnie przez takie ignoranckie podejście młodziaków którzy nie chcą się uczyć i czerpać z doświadczeń tych starszych.
#czarnolisto
linuksiarze już tacy są
jak im powiesz że robiłeś test drive linuksa ale było słabo bo po losowym updejcie przestał sie pojawiać ekran logowania i tylko konsola, to "hurr durr jesteś za głupi żeby używać linuksa, jest milion poradników jak to naprawić"
ale sami płaczą że w windowsie musieli zaktualizować sterownik xD
picrel, aż mi coś w krzyżu chrupnęło
źródło: 3601
Pobierz@keep_it_real: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sayanek: @pek0s U mnie było to samo. 98 SE to była droga przez mękę. Przy ME poczułem w końcu dużo lepszą stabilność systemu.
@SystemHalted2_0: przerabialem tego tyle, ze jednak wole te nowoczesne, gdzie w kilka minut pozbede sie wiekszosci irytujacych rzeczy, niz teraz mialbym wracac do jakiegoś XP.
Jakby teraz rzucić ludzi narzekajacych na wyszukiwanie sieciowe do zrobienia czegokolwiek na XP, to by