✨️ Jak zacząć z blackpillem po redpillu?Ⓘ Siemka, tagowicze zostałem oszukany przez kursy redpilla, że wystarczy nauczyć się tekstów, pójść na siłkę i nagle zmieni się o 180 stopni sytuacja. Chciałbym poznać bliżej blackpilla. Coś zaproponujecie na początek, co mógłbym zrobić. Co przeczytać bo słyszałem, że blackpill to ta bardziej naukowa wersje pigułek. Tak to usłyszałem. Pomóżcie. Wyciągnijcie pomocną dłoń do kolegi.
@mirko_anonim: no to szybkie streszczenie. Wszystko co się dzieje w twoim życiu, a tobie się nie podoba to jest wina innych ludzi, albo genów. Ogólnie rzecz biorąc sprawa jest przegrana, nic nie możesz zrobić, ale skoro nic nie możesz zrobić to też nie może być twoją winą. To nie charakter, brak chigieny, czy cokolwiek innego co ktokolwiek mógłby ci podpowiedzieć żebyś mógł o to zadbać, TO NATURA. Za stan rzeczy
@syn-bogdana: ta "chigiena" tak mi poraziła oczy że chyba oślepnę XD i ktoś walący takie byki bierze się za pouczanie innych, śmiechu warte. Do podstawówki wracać i ortografię kuć, a nie zgrywać inteligenta w internecie @Prawdziwy_Oponiarz
@mirko_anonim: Chyba najlepiej, abyś sobie książki poczytał z Teorii Gier oraz z Teorii Umysłu - to pozwoli ci zrozumieć kontekst sytuacji, w której się znalazłeś i dlaczego przegrywasz. No i najważniejsze - hipoteza czerwonej królowej + kotwiczenie nowej normy.
Na samym końcu, poczytałbym sobie reddit/Blackpill Science bo nie zrozumiesz o co chodzi bez podbudowania intelektualnego.
PS O ile chcesz się rozwijać w postawionej sytuacji, w strukturze, którejś się urodziłeś, żyjesz
@Giovanni_Alvaro_Decomorreno: potrafisz koledze pomóc, czy dowalasz się do tego, że człowiek to nie idealna maszyna piszącą bez błędów. Wcześniej tworzyłeś opowieść jak to należy podchodzić do człowieka holistycznie i nie atakować, a teraz taki pojazd za jeden błąd ortograficzny - piękny spektakl fasady psychicznej nie powiem.
@Tdd__et: nie musisz mnie bronić, przyjacielu. Zrobiłem błąd, zwrócono mi uwagę, postaram się następnym razem nie zrobić błędu, bo rozumiem, że sam odpowiadam za własne czyny i ich konsekwencje, a ni NATURA. Niemniej dziękuję.
@Prawdziwy_Oponiarz: a jak taka osoba, jak Ty podchodzi do blackpill? Pytam, bo pamiętam twój wpis z głównej. Zdajesz sobie sprawę, że gdyby nie pewne cechy, to twoja żona nie chciałaby nawet na Ciebie splunąć? Masz to z tyłu głowy, że była tak samo zezwierzęcona jak większość p0lek, które się tutaj piętnuje?
@orange3443: jakie to ma znaczenie w kontekście tego co napisałem? Zwróć uwagę, że mój wpis w żadnym momencie nie traktuje o tym jak człowiek jest postrzegany przez innych, a w całości o tym jak on postrzega świat i siebie w nim.
zostałem oszukany przez kursy redpilla, że wystarczy nauczyć się tekstów, pójść na siłkę i nagle zmieni się o 180 stopni sytuacja.
@mirko_anonim: to jakieś pua g---o, a nie redpill.
Ogólna rada: jak ktoś próbuje na tobie zarobić, to włączasz sceptycyzm. Nie jest niemożliwe żeby ktoś dawał płatne rady uczciwie, ale w rzeczywistości nie przebiłby się. Pua-kołczo-grifterzy eksploatują ludzkie pragnienie magicznego guziczka który się naciska i problemy znikają.
zostałem oszukany przez kursy redpilla, że wystarczy nauczyć się tekstów, pójść na siłkę i nagle zmieni się o 180 stopni sytuacja. Chciałbym poznać bliżej blackpilla. Coś zaproponujecie na początek, co mógłbym zrobić. Co przeczytać bo słyszałem, że blackpill to ta bardziej naukowa wersje pigułek. Tak to usłyszałem.
Pomóżcie. Wyciągnijcie pomocną dłoń do kolegi.
@mirko_anonim: Przeczytaj książkę "Lalka" albo obejrzyj serial z 1977 roku.
Siemka, tagowicze
zostałem oszukany przez kursy redpilla, że wystarczy nauczyć się tekstów, pójść na siłkę i nagle zmieni się o 180 stopni sytuacja. Chciałbym poznać bliżej blackpilla. Coś zaproponujecie na początek, co mógłbym zrobić. Co przeczytać bo słyszałem, że blackpill to ta bardziej naukowa wersje pigułek. Tak to usłyszałem.
Pomóżcie. Wyciągnijcie pomocną dłoń do kolegi.
#blackpill #redpill #oszukanie #pomoc #wyznanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
xD #analfabetyzm
Na samym końcu, poczytałbym sobie reddit/Blackpill Science bo nie zrozumiesz o co chodzi bez podbudowania intelektualnego.
PS O ile chcesz się rozwijać w postawionej sytuacji, w strukturze, którejś się urodziłeś, żyjesz
źródło: comment_16165861969cDEUZ7D9hZO5xY4M28gGs
PobierzWcześniej tworzyłeś opowieść jak to należy podchodzić do człowieka holistycznie i nie atakować, a teraz taki pojazd za jeden błąd ortograficzny - piękny spektakl fasady psychicznej nie powiem.
PS Tylko nie mów, że wtedy napisałeś o sobie XD
@Prawdziwy_Oponiarz: tajest, łun niewinny, dobry chłopok je
@mirko_anonim: to jakieś pua g---o, a nie redpill.
Ogólna rada: jak ktoś próbuje na tobie zarobić, to włączasz sceptycyzm.
Nie jest niemożliwe żeby ktoś dawał płatne rady uczciwie, ale w rzeczywistości nie przebiłby się.
Pua-kołczo-grifterzy eksploatują ludzkie pragnienie magicznego guziczka który się naciska i problemy znikają.
@mirko_anonim: Przeczytaj książkę "Lalka" albo obejrzyj serial z 1977 roku.