Wpis z mikrobloga

@Cinoski: Nie ogarniam czepiania się o hulajnogi i rowery elektryczne xD
PRzecież jak ktoś jedzie takim wynalazkiem to nie blokuje drogi samochodem/ nie zajmuje miejsca w autobusie.

Sam nie raz wybieram hulajnogę bo autobus przyjedzie albo nie xD Poza tym hulajnoga wyjeżdza o... kiedy mi się podoba i wraca tak samo. Nie trzeba stać jak kołek 30 minut czekając na tramwaj/autobus xD
No i możesz sobie ją złożyc więc nie
  • Odpowiedz
@Cinoski: szkoda że hulajnogi jak i samochody BMW sa osiodłane przez debili bez rigczu i wyobrazni. Sam bym sobie kupil kukirnka bo nie mam gdzie parkowac, parkowanie jest drogie, benzyna droga no i szkoda auta z uwielbieniem do palenia oleju na stanie w korkach a wprowadzają kolejne obostrzenia tak ze sam nie ogarniam jaka hulajnoga i gdzie moge jezdzic poza tym ze 20km/h. Te hulajnogi zrobily wiecej dla integracji dzieciakow
  • Odpowiedz
Nie ogarniam czepiania się o hulajnogi i rowery elektryczne xD

@niebadzogrem: Same w sobie to nic złego, ale ich użytkowanie zwlaszcza przez dzieci jest często bezmyślne i trzeba ich użytkowanie jakoś uregulowac. Nie raz jechałem zimą drogą krajową wieczorem lub nocą i dopiero w ostatniej chwili zobaczyłem jak jakiś dzieciak jedzie na hulajnodze elektrycznej bo nie ogarnia, że ta lampka z tyłu raz jest bardzo mała ale też umiejscowiona bardzo
  • Odpowiedz