✨️ Jak odzyskać pieniądze za bezzwrotną rezerwację na Booking.com?Ⓘ Mam rezerwację na wrzesień przez booking i niestety wypadła mi bardzo losowa sytuacja związana ze zdrowiem i niestety nie mogę pojechać. A problem jest taki, że wybrałem "ofertę bezzwrotną". Tylko jest to prawię 9tys złotych (2 tyg). Da się chociaż część tej sumy odzyskać? Albo jakiś inny sposób aby nie być stratny całości? #booking #bookingcom #podroze
bystry-mędrzec-12: @Rudz1elec: No żal, to kupa kasy. A nie spodziewałem się, że będę miał wypadek w drodze do sklepu. Zawsze się udawało. No nic. Trudno w takim razie.
Sorry, za brak weryfikacji, odpisuje z telefonu ze szpitala xd
doświadczony-filozof-37: a odsprzedać komuś? Choć pewnie zależy jak się melduje, niektóre pokoje są na kod, wtedy bez problemu, ktokolwiek z nim mógłby skorzystać.
@mirko_anonim: Ale takich sytuacji nikt sie nie spodziewa.
To tak samo jakbyś kupil dom i go nie ubezpieczył od pożaru bo w sumie nie będziesz gotować. A wydarzyć sie moglo duzo rzeczy. Moze Twoaj dziewczyna zachowalaby ciezko? Albo matka? Albo jak widac samemu
Mam rezerwację na wrzesień przez booking i niestety wypadła mi bardzo losowa sytuacja związana ze zdrowiem i niestety nie mogę pojechać. A problem jest taki, że wybrałem "ofertę bezzwrotną". Tylko jest to prawię 9tys złotych (2 tyg). Da się chociaż część tej sumy odzyskać? Albo jakiś inny sposób aby nie być stratny całości?
#booking #bookingcom #podroze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
To teraz masz nauczkę.
Napisz do supportu moze cos poradzą.
Sorry, za brak weryfikacji, odpisuje z telefonu ze szpitala xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale takich sytuacji nikt sie nie spodziewa.
To tak samo jakbyś kupil dom i go nie ubezpieczył od pożaru bo w sumie nie będziesz gotować.
A wydarzyć sie moglo duzo rzeczy. Moze Twoaj dziewczyna zachowalaby ciezko? Albo matka? Albo jak widac samemu