Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni odczuwają zmiany w wyglądzie po 30. roku życia?
Kto to wymyślił że peak mężczyzny jest w wieku 30+ lat?! Albo że im starszy tym lepszy?
Jak ja patrze na swoje zdjęcia sprzed 10-15 lat to zastanawiam się jak to możliwe że miałem tak gęste włosy, gładką twarz i bez żadnej diety czy siłowni miałem atletyczną sylwetkę. Odkąd skończyłem 25 lat to mój wygląd drastycznie zaczął spadać w dół aż to jest szok. I na nic gadanie że "trzeba dbać o siebie" bo od lat uprawiam sport, patrzę co jem, jakaś zdrowa bio żywność, prawie wgl fast foodów, zdecydowanie mniej alko, barbery, perfumy, kosmetyki do twarzy, odżywki do włosów i raz na jakiś czas zabiegi regeneracyjne. Efekt w wieku 30 lat?
- zmęczona, opuchnięta okrągła twarz, zmęczone oczy, taka ospała twarz, ostre rysy, drugi podbródek
- duże zakola, przerzedzone włosy, cienkie, wypadające, wypłowiałe
- sylwetka skinnyfat, brzuszek
- pogorszył się wzrok, plecy bolą
- ujemne libido
Też mi się wydawało te 15 lat temu że mój wygląd będzie podobny albo nawet lepszy, zwłaszcza że kto w młodości myślał o dbaniu o siebie (nie nie robiłeś i wyglądałeś dobrze). Z wiekiem wygląd spada w dół. Jako student to ty możesz spać po 4h a twoja dieta to alko i suche bułki a i tak będziesz w fenomenalnej formie. Jak jesteś 30+ to ty możesz stawać na głowie a i tak wyglądasz jak dziad. No chyba że ktoś ma dobre geny ale to pojedyncze przypadki..

#przegrywpo30tce #niebieskiepaski #agepill #przegryw #blackpill #tinder #depresja #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Dlaczego mężczyźni odczuwają zmiany w wyglądzie po 30. roku życia? ...

źródło: 236c683721e26b0ce1fca0afb973914b

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No jak się ulałeś jak świnia bo w---------z fastfoody to się nie dziw że masz drugi podbródek.

Ja mam 40+ i wyglądam lepiej niż jak miałem 25 bo przestałem w--------ć, mam hajs więc stać mnie żeby kupić ubrania, które nie wyglądają jakbym je wziął ze śmietnika (czyt. typowe szmaty z sieciówek po jednym praniu) i c--j że z włosów niewiele zostało jak łysy wyglądam o niebo lepiej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-realista-23:

Kto to wymyślił że peak mężczyzny jest w wieku 30+ lat?!

Pua redpillowcy tacy jak @Dietetyq i koledzy typu: rumun radomski, lepiej nie wiedzieć, bezguście niskie i lolo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: goscie zazwyczaj wygladaja lepiej po 30, bo i wiecej kasy maja ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak powaznie, poza hajsem oczywiscie samym, masz w koncu srodki na to zeby kupic dobrze dobrane ciuchy, pojsc na silownie nawet z trenerem, miec hajs na nowe zajawki, kupowac lepszej jakosci jedzenie itd. Zyciowo jestes juz bardziej doswiadczony, pewniejszy siebie - raczej wiesz, czego chcesz, potrafisz juz czytac ludzi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak nie dbasz o siebie w ogóle albo niewiele to spada ci smv, nie był bym tak hop do przodu że rośnie do 30 u chłopa SMV ale serio może nie spadać. Jasne że jak bym od 14 roku życia więcej siłowni robił i dobrze jadł, nie poszedł na studia które zmarnowały mi czas bo nic nie mam z nich tylko pojechał parę razy za granice albo do miasta
  • Odpowiedz
faceci zaczynają wyglądać lepiej po trzydziestce.

@goferek: XD cope dla przegrywów. Facet może wyglądać dobrze po trzydziestce tylko jeśli wyglądał bardzo dobrze w młodości.
  • Odpowiedz
@pianinka: Nie napisałem nic o tym czy dla młodych dziewczyn tylko o regułę, że jak ktoś był ulany, ale zabrał się za siebie, zrzucił sporo kilogramów, poprawił sylwetkę to po obiektywnie wygląda lepiej. Tyle i tylko tyle.

I tak jak ma 30 lat to może być atrakcyjny dla dziewczyn w okolicach 25.
  • Odpowiedz
bo od lat uprawiam sport, patrzę co jem, jakaś zdrowa bio żywność, prawie wgl fast foodów, mniej alko, barbery, perfumy, kosmetyki do twarzy, odżywki do włosów i raz na jakiś czas zabiegi regeneracyjne. Efekt w wieku 30 lat?

opuchnięta okrągła twarz, zmęczone oczy, taka ospała twarz, ostre rysy, drugi podbródek

- duże zakola, przerzedzone włosy, cienkie, wypadające, wypłowiałe

- sylwetka skinnyfat, brzuszek

- pogorszył się wzrok, plecy bolą

- ujemne
  • Odpowiedz
Nie napisałem nic o tym czy dla młodych dziewczyn tylko o regułę, że jak ktoś był ulany, ale zabrał się za siebie, zrzucił sporo kilogramów, poprawił sylwetkę to po obiektywnie wygląda lepiej. Tyle i tylko tyle.

@Pharos: Ale to jest prawdą o każdej płci, a nie jakaś reguła, że faceci zyskują na atrakcyjności z wiekiem.
  • Odpowiedz
@pianinka: z punktu widzenia bezwzględnego rachunku prawdopodobieństwa: starszy ojciec przekazuje więcej błędów replikacji swojemu potomstwu. Tylko to dalej jest ryzyko mierzalne innymi rzędami wielkości niż u kobiet w tym samym wieku. To tak odnośnie znaku równości płci. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc mężczyzna nie tyle zyskuje z wiekiem, co kobieta wiecej traci. Abstrahując od pojęcia atrakcyjności w sensie estetycznym.
  • Odpowiedz